Chcete potěšit svou maminku na Vánoce? Kupte jí parfém

17.12.2020 | Krása a móda

Do Vánoc zbývá už jen několik dní. Přípravy vrcholí a mnozí z nás stále ještě nemají nakoupené všechny vánoční dárky. Pokud nevíte, co vybrat pro svou mámu, vhodnou volbou může být parfém. Víte, proč je právě parfém výborným dárkem a jak ho vybrat, aby se obdarované líbil? Prozradíme vám to v následujících řádcích.

Proč darovat parfém?

Přestože kosmetika je považována za klasický a nepříliš originální vánoční dárek, nemusí to tak být vždy. Vždyť která žena by se nepotěšila kvalitním parfémem? Vaší mámě takovým darem vyjádříte svou úctu, obdiv, lásku a poděkování za všechnu námahu a obětavost, kterou vám věnuje. Hned po jeho rozbalení bude vědět, že je pro vás výjimečná a že vám na ní záleží. Parfém nepatří k běžným věcem, které si pravidelně kupujeme. Proto je hodnotným dárkem, který obdarované prozradí, že za to stojí. V kombinaci s vkusným, elegantním balením se tak i navzdory své nenápadné velikosti stane darem, který jí bude Vánoce připomínat ještě dlouhou dobu.

Který vybrat?

Vybrat parfém pro někoho jiného není až tak složité, jak se na první pohled zdá. Vhodnou vůni můžete najít několika způsoby. Prvním je osobnost obdarované. Zamyslete se nad tím, jaké má koníčky, jak se obléká a také nad tím, zda ráda sportuje, nebo spíše peče dobroty pro celou rodinu. Pro mámy, které si zakládají na eleganci, vyberte těžší, dřevitou nebo orientální vůni. Pro ty, které preferují sportovní styl oblékání, jsou vhodnější zase svěžejší tóny. Je hospodyní, ke které si ostatní chodí pro radu a vždy má pro vás něco chutného k jídlu? Potom k ní nejlépe zapasuje sladké aroma vanilky.

Náš tip: Pro váš nákup kvalitních značkových parfémů a kosmetiky je zde Douglas sleva. V Douglas můžete nakoupit i kosmetiku pro celou rodinu, a při koupi vánočních dárků tak ušetříte ještě více.

Je to určite on?

Pokud si nejste jistá, zda je zvolený parfém skutečně ten pravý, představte si vůni parfému v mysli spolu s vaší máti. Vyjadřuje, jaká je? Sluší vám k ní? Pokud ano, zvolili jste správně. Pokud ne, budete muset pokračovat trpělivě v pátrání. Možná vám v tom pomůže její oblíbená barva. To, jaký parfém se vaší mamince bude líbit, může totiž prozradit právě ona.

S bílou nejlépe pasují svěží vůně citrusů, broskví, lilie a jasmínu. Pokud má raději černou, vybírejte z těžších vůní vanilky, hyacintů nebo santalového dřeva. Pro energické dámy, které rády nosí červenou, je tu květinová vůně orchideje a cedr. Z ovocných vůní můžete vybrat rybíz. K milovnicím zelené barvy patří vůně, které vyvolávají pocit života, jako jsou jasmín, pomerančovník a fialky. Má nejraději modrou? Pak se jí s velkou pravděpodobností bude líbit parfém s vůní citrusů, jablek nebo konvalinek.

Náš tip: Kvalitní parfémy, ale také kosmetiku pro pleť, tělo i vlasy jsou pro vás k dispozici v internetovém obchodě Notino. Zdá se vám být nákup příliš drahý? Pak je tu slevový kód Notino, se kterou ušetříte.

Má svou oblíbenou vůni, či značku?

Výběr vánočního dárku bude o to jednodušší, pokud má vaše matka svou oblíbenou vůni. Zajděte do její koupelny a zobrazte, jakou kosmetiku nejčastěji používá. Opakují se v ní květinové, sladké či ovocné vůně? A které konkrétní? Nebo preferuje ty se svěží vůní citrusů? S výběrem parfému vám může pomoci značka kosmetiky, kterou má nejraději. Pokud její výrobce vyrábí i parfémy, zvolte ten, který s ostatní kosmetikou vytvoří ucelenou řadu. A dokonalý vánoční dárek pro vaši maminku je na světě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat