Růžová barva oživí smutný zimní šatník

Už máte svůj růžový kabátek, košili nebo huňatý svetr, který zahřeje na těle i na duši? Že ne? Kardinální chyba! Podtrhnete jimi svoji ženskost, krásu, přitažlivost i veselou povahu. A navíc vás nikdo nepřehlédne!

Jedni růžovou milují, druhým se při pohledu na ni odporem podlamují kolena. Za jaký tým „kopete“ vy? Buď jak buď, pravdou pořád zůstává, že tato barva symbolizuje lásku, náklonnost i oddanost. Představuje také volnost, živoucí energii a zároveň i zdrženlivou eleganci. Proto jí stylisté tak rádi otevírají náruč i šatník! Nejste si tak docela jistá, jak její potenciál využít? Zde je malá dávka rafinované inspirace.

Kabát jako cenná investice 

Pošmourné a mnohdy i depresivní zimní počasí si přímo říká o nějakou barevnou vzpruhu. Vyslyšíte jeho volání? Pokud se chystáte ke koupi nového kabátu, zapomeňte na usedlou černou a chopte se růžové příležitosti. To vám nejenže zlepší náladu, ale báječně oživí a rozjasní i celý outfit. Sluší se podotknout, že experti přes oblékání doporučují vsadit na jednoduchý a klasický rovný střih, jehož nadčasovost krásně zapadne i do příští sezony.

Svetr rozjasní vaši tvář i osobnost

Jelikož se venkovní teploty pomalu dostávají k bodu mrazu, je huňatý svetr naprostou nutností. Jestli si nechcete dělat starosti s doplňky, zvolte rolák, jemuž budou nejvíce slušet vlasy vyčesané nahoru. Můžete jeho přední část ledabyle zastrčit do džínsů a nechat tak vyniknout pásek. Snadno ho zkombinujete také s legínami nebo sukní. Tenhle kousek dokonale podtrhne jemné rysy ve tváři a dá průchod vaší veselé osobnosti.

V košili nejen do práce

I taková růžová košile patří mezi jasné módní stálice. Vypadá reprezentativně a současně poskytuje ničím neomezené pohodlí. Hodí se na pracovní jednání, oběd s přáteli i večerní romantické rande. Ležérního stylu docílíte ohrnutými rukávy nebo uvázáním uzlu místo zapínání. Ke košili vypadají dobře jak decentní, tak výraznější náhrdelníky i náušnice. Pro statečnější se nabízí trochu větší „odvaz“ v podobě lehce vykukující krajkové podprsenky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat