Roztomilé kabelky pro romantické slečny i dámy

Některé ženy je milují, jiné se bez nich obejdou, dalším dokonce překážejí. Řeč je o kabelkách všeho druhu. Už jste ale měly tu čest pokochat se takovými, které nejsou nudné, a jejich roztomilost vám vykouzlí úsměv na tváři? Jsou jiné, veselé, praktické a jedním slovem originální! I když možná nejste milovnicí těchto doplňků, zaručujeme vám, že i vás donutí k úsměvu.

Vendula London

Kdo měl tu čest setkat se s doplňky značky Vendula London, ten ví, že nabízejí jedinečné zboží, které nemá zatím v Evropě konkurenci. Kabelky, peněženky nebo kryty na mobil ve stylu barevných anglických obchůdků zaujmou ženy, muže i děti všech věkových kategorií. Je libo krejčovství, květinářství, anglický pub nebo country saloon? Prosím, stačí si jen vybrat. Motivů jsou desítky a jeden je krásnější než druhý. Cena kabelek se pohybuje od 1300 Kč do cca 4000 Kč a nabízejí se ve všech možných tvarech a velikostech.

Anekke

Batůžky, kabelky, látkové tašky, peněženky a aktuálně třeba i roušky, které jsou svým motivem určeny všem romantickým duším světa. To je španělská značka Anekke. Něžná panenka obklopená láskyplnými detaily a jemnými ornamenty potěší oko nejedné ženy. Ačkoli by se mohlo zdát, že jsou tyto módní doplňky určeny především mladším generacím, z drtivé většiny jim propadají ženy středního věku. Jak je to možné? Kromě toho, že jsou skutečně milé, jsou také vkusné, elegantní a nehýří barvami. Ceny těchto kabelek se pohybují okolo dvou tisíců korun.

Dara bags

Okatou, chlupatou, střapatou nebo třeba puntíkatou? Proč ne? Všechno je možné s kabelkami české značky Dara bags. Kromě klasických a crossbody kabelek nabízejí také tašky na kočárky, sportovní tašky, ale také boty, rukavice nebo přívěsky na klíče v originálním provedení, a to vše s kvalitou ruční výroby! Ceny za zboží se pohybují od dvou set až do čtyř tisíc korun.

Santoro London

Výrobky Santoro London nadchnou svým romantickým vzhledem a krásným barevným provedením spíše zákaznice mladšího věku. Výrobci této značky to moc dobře vědí, a proto v jejich sortimentu najdete, kromě jiného, také penály, kosmetické taštičky, deníky, ale i kartáče na vlasy. Kabelky a doplňky Santoro, s vyobrazením panenek Gorjuss a Mirabelle, jsou oblíbené v mnoha zemích světa bezmála dvacet let.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat