Komentáře k článku

mirek 20.02.2021

ceske zeny by se NIKDY neukazali pry v pruhlednych nebo průsvitných??? tak to kecaj, tluste chodi v legínách o 2 cisla mensi a po natahnuti na tluste neco je to jako zaclona,na koupak jdou v tangach, teda myslim ono neni vlastne skoro nic z te latky videt jak je obtekla sadlem ale NIKDY by se neukazali nepruhlednych satech. tak to je ceske pokrytectvi.

Venca 20.02.2021

Ženy se vždy snažily ovládat muže přes svou sexualitu. Vystavovat své "vnady" a tím lovit "ekonomické přátele" je staré jako lidstvo samo! Žádná změna v historii.

Eman Fiala 21.02.2021

Nevadí mi, že se ženy odhalují, chybí jim jen vkus a estetika. Fotil jsem i nahé ženy, ty uplně nahé nebyly nic moc, teprve až se připravily k focení, tak tak nějak prokoukly. Žena by měla vypadat přirozeně i nahá, to není proti estetice, ale neměla by vypadat jako prostitutka na štychu.

ptpa 21.02.2021

Pokud je celá přírodní tak mi to nevadí

Franta 21.02.2021

V každém případě má být vkusná a potom nechat vyniknout ženskost je dobré.

Tonny Montana 21.02.2021

Agáta Hanychová by neměla odhalovat svoje vepřová kolena.kdo se má na to koukat .Máje fakt hnusný!!!!

xxkouckaxx 21.02.2021

všeho s mírou , má se nechat místo pro představivost

Monika Z. 22.02.2021

Když jde o celebritu s pěknou postavou, tak proč ne, jen to nesmí vypadat moc lacině, to určitě na červený koberec nepatří.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat