I bačkory už mají svoje trendy

V oblasti módy se samozřejmě myslí i na volnočasové oděvy. K těm bezpochyby patří také bačkory, které mnozí nás obouvají ihned po probuzení. Jaké jsou teď v kurzu? Sází se na ovčí vlnu i satén!

Takové bačkory jsou nepostradatelnou výbavou každé domácnosti. A to už dlouho. Jejich historie se začala psát už ve 12. století, konkrétně pak ve Vietnamu. Tehdy je ovšem nosily výhradně konkubíny bohatých sultánů. O kdovíjaké pohodlí tu ale opravdu nešlo. Přezůvky z nich dělaly vězně, protože jejich kluzká podrážka znemožňovala útěk. Dnes samozřejmě slouží ke zcela jiným účelům a nedáme na ně dopustit. Věřili byste tomu, že mají i svoje trendy? Co ve světě „papučí“ teď nejvíce frčí?

Pantofle z ovčí vlny

Patříte k těm, kterým je pořád zima od nohou? Je asi jedno, zde jste zimomřiví od přírody nebo za vaše chladné končetiny může špatný krevní oběh, teplé bačkory z ovčí kůže zkrátka musíte mít! Nejenže zahřejí takřka okamžitě, co do nich vklouznete, ale jejich až nebeská hebkost slibuje to největší pohodlí. Nechte svá chodidla, aby se cítila jako v bavlnce, po těžkém dni v práci si to přece zaslouží…

Zaměřeno na satén

Představte si situaci, kdy máte naplánovaný romantický večer s partnerem. Zapálíte tedy svíčky, otevřete láhev archivního vína, pustíte hudbu a v krajkovém negližé se pohodlně usadíte na gauč. Všechno je smyslné, všechno je dokonalé. Tedy až na tu studenou podlahu! Vážně vás napadlo, zda by prošlo, když byste si k té sexy košilce vzala tlusté ponožky? Ne, tak to by opravdu nešlo. Tahle situace si totiž žádá jen jediné – saténové pantoflíčky s jemným zdobením, což je další žhavý kousek sezony. Díky jejich měkké podrážce s protiskluzovou ochranou už je nebudete chtít sundat!

Zdraví, ze kterého teplo přímo sálá

I když se trendy mění rychlostí blesku, je tu jeden, co má pověst stálice. Je jím zdraví, které z módy prostě nikdy nevyjde. Co byste řekli na zdravotní pantofle? Jejich anatomicky tvarovaná stélka poskytuje klenbě tu nejlepší a nejstabilnější podporu, přičemž změkčuje došlap. A protože jde o papuče a o to, aby vám v nich bylo hezky, můžete mít tuhle zdravotní parádu v zateplené verzi, tedy s příjemným kožíškem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat