Bezbolestné triky pro lepší vzhled

Která žena by nechtěla vymazat ze své tváře několik let? Make-up není všemocný a estetická medicína či plastika také není pro každého. Než se rozhodnete k nějakým radikálním úpravám svého těla, vyzkoušejte naše tipy. Jsou bezbolestné a účinné.

Vyvarujte se kosmetických přešlapů!

S každým rokem se v našem obličeji prohlubují zejména mimické vrásky. Ty ale paradoxně nejsou takovým problémem. Mnohem horší jsou rozšířené póry, popraskané žilky v obličeji, povislá víčka, která činí náš výraz ustaraným, ale také pigmentové skvrny, které se na tváři postupem času objevují. Na tohle všechno pomůže kvalitní make-up a korektor. Dávejte však pozor, abyste nezvolila příliš hutnou konzistenci, která má tendenci vrásky ještě více zvýraznit. Raději dejte přednost tónovacím lehčím krémům, než vysoce kryjícímu make-upu.

Pozor také na přehnaně tmavé linky kolem očí. Spíše dejte přednost tmavému stínu podél linky oka, než ostře ohraničeným čárám. Pokud máte povislá víčka, pozor také na sílu linky, kterou na oko kreslíte. Za každých okolností musí být vidět celá. Jakmile se ztrácí v oční rýze, působí váš pohled ještě ustaranější a starší.

Tváře s věkem trochu klesají, což můžete vyřešit optickým klamem, kdy nanesete tvářenku o něco výše, než jste zvyklá. Tváře budou působit plnějším dojmem a vy zase mladším.

Ruce prozradí vše!

Péči o tvář jsme schopné věnovat hodiny a investovat do ní tisíce. Nakonec to ale budou ruce, co prozradí váš věk. Tak na to pozor! Kůže na rukou je velmi jemná a často se na ní objevují stařecké skvrny, vrásky a povadlá místa. Starejte se proto o ně dobře a pravidelně jim dopřávejte zábaly a masky. Dokonalá manikúra je samozřejmostí a mazání rukou kvalitním krémem jakbysmet.

Účes

Správný střih vlasů je pro mladistvý vzhled zásadní. S usedlým mikádem budete vypadat staře i ve dvaceti, kdežto s rozverným rozcuchcem můžete být šmrncovní i při odchodu do důchodu. Ať už si vyberete jakýkoli účes, neměl by být příliš symetrický a uhlazený. Ležérnost vám ubere léta. Pokud jde o barvu vlasů, s přibývajícím věkem ženám sluší spíše tmavší odstíny. Nemyslíme tím, abyste se z blond obarvila načerno, ale dejte přednost medové před platinou a čokoládové před oříškem. Vyvarujte se mahagonových odstínů. Nevypadají příliš mladistvě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat