Vyhněte se častým chybám nevěst

Každá nevěsta chce na svůj velký den vypadat perfektně. Prozradíme vám, kterým chybám ohledně stylingu byste se měla vyhnout.

Svatba by měla být nejkrásnějším dnem vašeho života. O to důležitější pro nevěstu je v tento den vypadat perfektně a cítit se dobře. A pokud se vyvarujete následujících chyb, nestojí vám už nic v cestě.

Svatební šaty

Kamarádka vám našla super šaty na pinterestu, a vaše maminka zase chce, abyste si vzala ty její? Názor přátel a rodiny je samozřejmě důležitý, ale oblečte si takové šaty, v jakých se cítíte dobře a líbíte se sama sobě – je to přece váš den. Pokud jste našla šaty, do kterých jste se vy sama na první pohled zamilovala, je to jasné – to jsou ty pravé!

Make-up

Perfektní make-up dokáže podtrhnout krásu nevěsty. Ale i zde platí pravidlo – neexperimentujte. Pokud si obléknete velmi honosné šaty, pak by měl make-up být spíše decentní a přírodní. U jednoduchých šatů můžete naopak zvolit make-up a účes trochu nápadnější.

Dieta

Kdo by nechtěl před svatbou ještě rychle zhubnout pár kilo, že? Ale rozhodně zapomeňte na drastické diety. Extrémní úbytek váhy by mohl způsobit, že vám najednou ve svatební den šaty už nebudou sedět. Raději zhruba šest týdnů před oslavou změňte svoje stravování a sportujte tak dvakrát až třikrát týdně. A dva týdny před svatbou si šaty raději ještě vyzkoušejte a eventuálně nechte upravit. Pak dietu ukončete a těšte se na svůj velký den.

Svatební boty

Nové svatební boty máte koupené a nemůžete se dočkat, až je konečně budete moci předvést. Pokud v nich ale ve svůj svatební den chcete vydržet, měla byste si je pořádně prošlápnout. Protože kdo by se chtěl přezouvat už po obřadu?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat