S hloubkovou detoxikací pokožky pomůže nimbový olej

Neem olej je vnímán jako jeden z nejcennějších indických pokladů. S otevřenou náručí ho přivítáte i vy! Zatočí totiž s lupy, akné, vyrážkami i ekzémy. Také posílí vlasy a zpevní nehty. A to již po týdnu používání!

Nimbový olej, jemuž se někdy říká neem, patří díky svým účinkům mezi vzácné přírodní produkty. Získává se z tropického stromu zaderachu indického a jeho neobvyklý charakter poznáte již na první pohled i přičichnutí. Mívá tmavě hnědou barvu a velice hustou konzistenci, zatímco vůní připomíná směs ořechů s česnekem. Po tisíce let je neodmyslitelnou součástí mnoha procedur ajurvédské medicíny, ovšem jeho potenciálu si všímají i odborníci, kteří se domnívají, že má předpoklady dermatologického všeléku. V čem by vám tohle mazání mohlo být nápomocné?

Co kožní potíž, to řešení

Nimbový olej se doporučuje při nejrůznějších kosmetických potížích, jež zahrnují lupénku, akné, atopické i suché ekzémy nebo hnisavé záněty. Stimuluje totiž přirozené ochranné funkce pleti, přičemž vykazuje protizánětlivé, protivirové a protiplísňové účinky. Zároveň hloubkově detoxikuje, vyživuje a čistí. Pověstný je i tím, že podporuje tvorbu kolagenu a tím i mladistvý vzhled. Jeho zahrnutí do denní péče prý přináší pozitivní odezvu již po týdnu pravidelného nanášení. Tedy alespoň podle nadšených uživatelů, kteří na něj nedají dopustit.

Krásné vlasy bez lupů 

Byl by hřích neošetřovat neemem i pokožku hlavy, protože jí zprostředkuje potřebnou hydrataci a zlepší krevní cirkulaci. Ke všemu zastavuje množení plísní, jež stojí za vznikem lupů. Četné vědecké výzkumy potvrzují, že se uplatní i při nadměrném vypadávání hřívy. Pokud se zředí s jiným nosným olejem, kupříkladu jojobovým či olivovým, lze ho využít k likvidaci vší, které dětem „darují“ spolužáci ve škole i školce.

Nehty jako z reklamy

Jmenovaný tekutý spojenec intenzivně regeneruje a posiluje měkké, třepivé a lámavé nehty. Postará se ale také o kůži v okolí nehtového lůžka, a to na rukou i nohou. Rovněž rychle a rázně zatočí s mykózou. Vašim nehtům tento přípravek zajistí kvalitu, po které toužíte. Začnete tedy s nimbovou kúrou ještě dnes, ať se úžasných výsledků dočkáte co nejdříve?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat