Komentáře k článku

Siraellen 30.03.2021

bez toho to nejde

jana kratochvílová 30.03.2021

jeto pravda oblečení janička kratochvílová

Lucie 29.03.2021

S těmi tmavými barvami nevím...abychom v nich nevypadaly jako sicilské vdovy. Moje tchýně, dáma 80+ si potrpí na jemné barvy, třeba pudrově růžovou. S přirozeně bílými vlasy jí to moc sluší.

Marta 29.03.2021

Záleží na typu, na barvě pleti, vlasů. Nedá se to takhle škatulkovat. A každá starší žena už určitě sama ví, co jí sluší a v čem se cítí dobře. Já osobně mám radši světlejší barvy. V tmavých vypadám unaveně a jako bych byla nemocná.

Jarmila 29.03.2021

To určitě, tmavé barvy pro starší ročníky...........já, po šedesátce ,mám klidně růžovou bundu a cítím se v ní skvělě :-), zato tmavé barvy jsou děs.

Jarka S 28.03.2021

Nosím co se mi libí a co je mi pohodlné a praktické, dnes je z čeho vybírat a kombinovat, hlavně to chce soudnost a důležité je jak se v tom osobně cítím, nebudu nosit nic co je právě in, když mi to nebude slušet a připadala bych si trapně.

Romča 28.03.2021

Myslím, že všichni tihle koučové jsou jen na tahání peněz z lidských kapes. Vždycky budu nejraději sama sebou a budu nosit to, v čem je mi dobře. Na to žádného kouče nepotřebuju. Mám dost soudnosti na to, abych v 55 odhadla, co už je přes čáru a v čem stále ještě i ve svém věku a se svou figurou vypadám dobře. Každého věc, někdo si rady neví, ale vždycky je třeba udělat si syntézu několika názorů a ne slepě věřit jen jednomu.....

anča 28.03.2021

nedávno jsem četla, že se mají starší ročníky vyhýbat černé, že v ní vypadají bledě, smutně a staře, že si mají naopak vybírat jemné pastelové tóny s tmavšími dopnky, tak si vyber:-)

xxkouckaxx 28.03.2021

typologii neovládám , neřeším ji , nosím sportovní ležérní věci , které nikoho neutazí a mně se líbí - není nad pohodlí

Mičulková Jana 28.03.2021

jsem proškolena v oblasti barevné typologie, kterou ovládám brilantně a trochu ve stylové typologii, od té doby se oblékám přiměřeně počasí, letmo modnímu trendu, stavu šatníku a příležitost, doma nechodím v teplákách a zástěře, ven chodím s rouškou a respirátorem

Eliška 28.03.2021

Myslím, že co člověk to názor. Módní poradci si často oponují. Jedni radí,že ke stáří patří světlé barvy,zde čteme opak. Každý člověk je originál a někomu sluší tmavá v mládí,jinému ve stáří. Také záleží na doplňcích. Černá a zlatá je luxusní. Také záleží na náladě člověka. Když bere černou na pohřeb, bývá většinou pleť bledá, ,smutná, strnulá. Chystá-li se v černé na ples s milovanou osobou,je pleť veselá, svěží, plná jasu, dobře prokrvená - tváře skoro hoří od příprav na krásný večer. Emoce dělají hodně. Modelky předvádí šaty bez emocí. Člověk většinou emoce neskrývá.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat