5+1 kosmetický tip na babí léto. Nejvyšší čas napravit letní škody!

Ať se nám to líbí nebo ne, léto předalo svou vládu podzimu. Je tedy nejvyšší čas napravit letní škody, pomocí jednoduchých triků prodloužit opálení a letní krásu, a také se tak trochu na podzimní dny připravit.

1.    Pleťová malinovka

Zavzpomínat na léto a lahodnou chuť a vůni malin si můžete nejen u sklenice malinovky či malinové marmelády, ale také v koupelně s pečující kosmetikou plnou malinové vůně. Maliny obsahují velké množství látek s příznivými účinky na pokožku i celý organismus.

Obsahují vitaminy A, B, C, E, cukry a minerály a zejména velké množství vápníku, hořčíku a léčivých bioflavonoidů, které si zachovávají svůj účinek i dlouho po utržení a dokonce i při různých způsobech konzervování. Díky obsahu biotinu přispívají maliny ke zdraví a kráse pleti, vlasů a nehtů.

Olej z malinových semínek je bohatý na vitamin E, omega-3 mastné kyseliny a dokáže působit jako účinný antioxidant.

Naše tipy:
Sprchový šampon Angel Star: Krémový sprchový gel s neodolatelnou sexy vůní malin zanechá pokožku hedvábně jemnou.
250 ml, 68 Kč

Tělové mléko Angel Star: Jedinečné složení s pudrovými mikročástečkami sjednotí úroveň hydratace pokožky: lesklé zóny zmatní a suchým dodá potřebnou vláčnost. Svěží a svůdná vůně malin zajistí příjemný pocit po celý den.
250 ml, 115 Kč

2.    Opálení na delší dobu

Žádné zoufalství z nedostatku sluníčka a blednoucího opálení... Ani žádné solárko! Stačí pravidelná hydratace a samoopalovací kosmetika, která dodá pokožce přirozeně opálený vzhled.

Ideální je ošetřit pokožku před aplikací peelingem, ten zbaví pokožku odumřelých kožních buněk a kůži vyhladí. Pravděpodobně se tak připravíte o část nebo poslední zbytek přirozeného opálení, na druhou stranu ale tak předejdete nepravidelnému zbarvení pokožky a „falešné“ opálení pak i déle vydrží.

Po peelingu dopřejte kůži hydratační tělové mléko, kůži zvláční a vyhladí. Pak teprve přistupte k aplikaci samoopalovacího krému či gelu. Přípravek naneste na čistou a suchou pokožku a dokonale rozetřete. Oblékejte se až poté, co se přípravek skutečně vstřebá. Po aplikaci si nezapomeňte umýt ruce, předejdete jejich zabarvení.

Naše tipy:
Samoopalovací gel na obličej a tělo Sun Touch: Průhledný gel s lehkou svěží vůní pokožku dlouhodobě hydratuje a dodá jí přirozeně opálený vzhled. Snadno se roztírá i rychle zasychá. Je vhodný pro tělo i pleť obličeje.
150 ml, 185 Kč

3.    Vzpruha pro vyprahlou pleť

Po létě je nezbytné, víc než kdy jindy, pleť obličeje i pokožku těla neustále hydratovat. Díky tomu si přirozené opálení udržíte co nejdéle a hlavně pravidelný přísun hydratace je základem vaší krásy kvalitní hydratační péče pokožku ošetřuje, dodává jí potřebnou vlhkost a zpomaluje vypařování vody z kůže. Ta se vám pak odmění hebkostí, pružností a pomalejším stárnutím. Před aplikací jakéhokoli krému pleť důkladně vždy očistěte. Jen tak umožníte aktivním látkám proniknout co nejhlouběji do pleti a zajistíte jejich maximální účinek.

Naše tipy:
Hydrabio Sérum Bioderma: Intenzivní sérum obsahujúci patent Aquagenium, který navrací pokožce její ztracenou schopnosť hydratace.
40 ml, 549 Kč
Hydratační krém AQUAPORIN pro suchou pleť: Intenzivně hydratuje pleť po 24 hodin. Glucoglycerol prokazatelně stimuluje tvorbu aquaporinů a zajišťuje optimální hydrataci i v hlubších vrstvách pokožky. Okamžitě zklidňuje pocit napětí. Nekomedogenní neucpává póry. Ideální jako podklad po make-up. Bez parfemace.
399 Kč

Výživný denní krém NIVEA Aqua Effect: Díky přírodnímu mandlovému oleji a aktivní látce Hydra IQ intenzivně hydratuje a vyživuje pleť. UV filtry chrání pleť před vlivy slunečního záření. Mandlový olej obnovuje a posiluje přirozenou ochranou bariéru pleti a ošetřuje také hrubou a podrážděnou pleť.
50 ml, 150 Kč

Zklidňující čisticí pleťová pěna NIVEA Aqua Effect pro suchou a citlivou pleť:
Pěna s obsahem přírodního mandlového oleje a aktivní látky Hydra IQ usnadní hloubkové a šetrné čištění pleti a současně poskytuje jemnou hydratační péči. Pleť zanechává hebkou a jemnou.
150 ml, 145 Kč
Hydratační sérum na pokožku Hydr8™ B5: Lehký a snadno absorbovatelný gel dodá pokožce změkčující kyselinu pantotenovou (vitamín B5) a hydratující kyselinu hyaluronovou, což má za následek rychlé a významné zlepšení všeobecného stavu a pocitu z pokožky. Vynikajícím způsobem zadržuje vodu, takže vaši pleť zavodní a poskytne celodenní hydrataci. Lze používat ve dne a/nebo noci pro změkčení a vyhlazení pokožky anebo pro optimální obnovu a ochranu pleti.
30 ml na cca 100 aplikací, 920 Kč

4.    Konec rozšířeným pórům

Pokud trpíte na rozšířené póry a s podzimem se kondice vaší pleti zhoršuje, vybavte se účinnými pomocníky. V prvé řadě odstraňte z pleti veškeré nečistoty, aby se póry uvolnily a mohly se co nejvíce stáhnout. Poté pleť ošetřete krémem s astringentním (stahujícím) účinkem.

Naše tipy:
Sébium Pore Refiner Bioderma: Aktivní sérum na okamžité stažení kožních pórů mastné nebo smíšené pokožky.
30 ml, 369 Kč
Osvěžující čisticí pleťové náplasti Aqua Effect: Čisticí pleťové náplasti odstraňují z ucpaných pórů nadbytečný kožní maz a zbavují pleť nečistot. Speciální složka ve spojení s vodou nečistoty zachytí a vy je snadno odstraníte spolu s náplastí. Náplasti jsou určeny pro všechny typy pleti.
6 ks, 145 Kč

5.    Vlasová zotavovna

Nejen kůže, ale i vlasy potřebují oživit, ošetřit a zregenerovat. Po létě mohou být vlasy suché, unavené, matné, špatně se rozčesávají, ztrácejí pružnost, mají sklon k lámavosti a třepení konečků. Je tedy nejvyšší čas dopřát jim ozdravnou kúru. Po umytí proto v žádném případě nevynechávejte ošetření kondicionérem, v případě nedostatku času sáhněte po expresní bezoplachové péči.

Naše tipy:
Šampon pro revitalizaci vlasů Dermaheal: Šampon především účinně pročisťuje pokožku hlavy. Posiluje vlasy, dodává jim lesk a napomáhá ke zvětšení objemu. Zapomeňte na mytí vlasů klasickým šampónem. Toto je opravdová revitalizace vlasů a pokožky hlavy.
250 ml, 399 Kč
Redken Nature´s Rescue: Oživující šampon a jemná exfoliační kúra odstraňuje z vlasů nahromaděné nečistoty, které se ve vlasech během dne usazují. Přírodní složení s technologií Sea Algae Hydracomplex neobsahuje parabeny, sulfáty ani silikony, takže nezatěžuje vlasy a poskytuje potřebnou péči. Vaše vlasy budou svěží díky intenzivní vůni mořského vánku, vyživené a hedvábně lesklé.
Oživující šampon: 200 ml, 278 Kč
Jemná exfoliační kúra: 100 ml, 329 Kč

A ještě jeden tip navíc

Dopřejte si relaxaci a odborné kosmetické ošetření
Zářivou a zdravou pleť si udržíte nejen pomocí kosmetiky, ale také díky správnému životnímu stylu, neboť vaše tvář je odrazem vašeho života. Kosmetička Hana Modrá doporučuje: „Myslete na dostatečný odpočinek a kvalitní spánek, zdravou výživu a pitný režim. Vyhněte se kouření a alkoholu. Pak stačí jen pravidelná kosmetická péče a čas od času také odborné kosmetické ošetření. Kosmetička vám pleť vyčistí, provede diagnostiku pleti a doporučí vhodné produkty. Pečující obličejové procedury, masáže a masky pleť skvěle zregenerují, intenzivně vyživují, hydratují a omlazují. Ošetření vždy po 46 týdnech zopakujte, pravidelná odborná péče pleti pokaždé velmi prospěje a pomůže vám udržet si mladistvý vzhled.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat