Oslnivé velikonoční outfity

Motivy květin a barevné pruhy? S těmi při velikonočním oblékání vedle rozhodně nešlápnete. Nabízí se ale i námořnický styl, který potěší oko a povzbudí psychiku. Nebo si snad troufnete na zaječí overal?

Velikonoce jsou plné překrásných lidových zvyků a tradic. Bývají také spojovány s vítáním jara, což z nich dělá přímo skvělou příležitost k módní barevné přehlídce. I když ty letošní budeme kvůli pandemickému lockdownu trávit doma a bez návštěv koledníků, ještě to neznamená, že nám to nemůže slušet! Co si na tento sváteční den obléct místo tepláků?

Květované šaty? Kdy jindy!

Jsou věci, které jsou prostě klasikou. A to bez ohledu na století, čas nebo to, jaký virus venku momentálně řádí. Neodmyslitelným symbolem jara a probouzející se přírody pak jednoznačně bývají květiny. Tak proč se do nich nezahalit? Květované šaty působí elegantně, žensky a slavnostně. Navíc se dají báječně sladit s různými doplňky. Zpestřete si jimi panující koronavirovou pochmurnou náladu! Koneckonců, je prokázáno, že výrazné motivy příznivě působí na psychiku a navozují šťastné pocity.

Modrá je dobrá. Vždycky a všude

Líbí se vám námořnický styl, který si velice oblíbila i vévodkyně Kate? Nebo preferujete „obyčejné“ džíny? Buď jak buď, pro obojí je typická modrá. Tento odstín podle psychologů naznačuje tradice, mír, naději, spokojenost i rozjímání. Na velikonoční svátky je tedy naprosto ideální, nemyslíte?

Vsaďte na pruhy

Ano, je pravda, že vícebarevná pruhovaná sukně se nedá přehlédnout, takže si na ni málokdo „troufne“. Co vy? Momentální roční období veselým variacím jenom přeje, možná si budete chtít vyzkoušet něco, co pro vás není zcela obvyklé. Jen mějte na paměti, že tento nápadný kousek se „snese“ jen s bílým nebo černým vrškem.

Zaječí overal? V pohodě

Je tu samozřejmě možnost, že Velikonoce hodláte trávit výhradně odpočinkem, v ideálu na gauči před televizí. Úžasně relaxovat se vám bude v měkkém a plyšovém overalu, v němž můžete být jako v bavlnce. Abyste přece jen byli trochu tematičtí, klidně vklouzněte do toho zaječího. Je pohodlný a ke všemu hodně vtipný.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat