Módní okénko letošních trendy účesů

Plážové vlny jsou ve vlasové módě – opět. Ovšem i o tupých účesech a mikádech se teď mezi stylisty hodně mluví! Pozornost přitáhne i hříva, která má hned několik barev a odstínů.

Každý rok přicházejí nové a nové vlasové trendy, které nahrazují hity minulých sezón. Tak jistě, že letos je to celé trochu složitější, protože pandemie veškerá kadeřnictví uzavřela. Až se jejich brány ale opět slavnostně otevřou, rozhodně v nich chtějte tohle! Které styly, úpravy a účesy teď frčí?

Jedna hlava, více barev

Připadá vám jednotný odstín hřívy poněkud fádní a okoukaný? No vidíte, stylisté mají úplně stejný názor. Většina se jich tedy shoduje v tom, že není třeba držet se při zemi. „Všechno je to o nuancích. Pokud jsou dva až tři různé odstíny hladce promíchány se základní barvou, vypadá to zajímavě, stylově a energicky,“ vysvětluje Cara Riley, což je generální ředitelka světoznámé společnosti vyrábějící vlasové produkty.

Dobrý řez je tupý řez

Tupé střihy jsou zase trendy. A s nimi samozřejmě i elegantní mikáda. Že na něco takového nemáte odvahu? Nebo snad obličej? Obavy stranou. Podle vyhledávaného amerického kadeřníka Marka Thompsona na tvaru tváře v podstatě vůbec nesejde, protože široká škála tupých střihů umožnuje skutečně velký výběr. Tak vyzkoušejte ten, který se vám líbí nejvíce.

Plážové vlny hlásí příchod!

Plážové vlny jsou naprosto ideálním letním účesem. Ale vy si ho oblíbíte už teď! Hodí se totiž na jakoukoli příležitost a vytvoříte si ho rychle a snadno. Stačí jen stylingový přípravek dodávající objem a žehlička s širší plochou. Za pár minut můžete s těmito lehkými a vzdušnými vlnami klidně vyrazit do práce, na kávu s kamarádkou nebo vlastní svatbu.

Vezměte to zkrátka

Být „na ježka“? To je to, oč letos běží! Tedy alespoň takový názor má uznávaná australská vizážistka celebrit Laury Brand. Ta si myslí, že módní trefou do černého je krátký sestřih, a to klidně ozdobený doplňkem v podobě čelenky nebo výraznější sponky. Co vy na to, jdete do toho?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat