S ochablým poprsím pomůže vejce

Pevné a kulaté poprsí bylo, je a bude v kurzu – pořád! A právě to je ta potíž. Prodělané těhotenství a ani kojení mu neprospívají, stejně jako drastické hubnutí. Samostatnou kapitolou je stárnutí a gravitace. Ještě než začnete používat drahé krémy pro zpevnění, zbystřete. Někdy zaberou pouhé maličkosti!

Kojení, menopauza, rychlý úbytek nebo přibývání na váze, nošení nevhodných podprsenek a tak dále a tak dále. Prsa velmi lehce ztrácejí pružnost a stávají se ochablými. Dopřejte jim tu správnou péči a pokuste se zmírnit škody!

Masáž ledem

Když se led dostane do kontaktu s pokožkou, tkáně mají tendenci se stahovat, svaly tuhnou. Obecně vzalo, masáž ledem napíná pokožku a lze ji uplatnit i na povislá ňadra. Vezměte jednu kostku a krouživými pohyby jí přejíždějte po levém ňadru a stejný postup opakujte i u toho pravého. Až se led rozpustí, okamžitě si oblečte pevnou podprsenku a lehněte si na 30 minut do uvolněné polohy. Opakujte co možná nejčastěji, ideálně denně, klidně i několikrát.

Olivový olej

Olivový olej je nabitý prospěšnými živinami, antioxidanty, mastnými kyselinami a vitaminy. Udržuje pokožku hydratovanou.  Zmíněný přírodní zázrak je také plný polyfenolů, které snižují zánět, chrání před poškozením sluncem, zabraňují předčasnému stárnutí (ochabnutí a skvrnám). Chcete-li jeho účinky znásobit, nařeďte jej olejem rozmarýnovým. Směs naneste na prsa a masírujte je odspoda nahoru. Stimulace trvající 15 minut podpoří krevní oběh a přispěje k tvorbě nových buněk. Opět provádějte denně.

Vejce s okurkou

Aplikace masek je jedním z nejlepších prostředků ke snížení ochablosti prsou. Vezměte jedno či dvě vejce a přidejte k nim nastrouhanou okurku. Prsa namažte, masku nechte 15 minut působit a smyjte ji studenou vodou. Okurky podporují tvorbu kolagenu, napínají pokožku, stimulují obnovu buněčné stěny a přirozeně bojují proti stárnutí.

Bambucké máslo

Bambucké máslo je přírodní složka, která se používá k napnutí prsou a kožních tkání. Navíc je obohaceno o vitamin E, který je účinným antioxidantem. Postupujte jako v případě olivového oleje. Máslo naneste do dlaní a vmasírujte ho odspodu ňader nahoru. Provádějte aspoň třikrát týdně. Zároveň plavte, dělejte kliky a tlačte rukama proti zdi. Každý posilující pohyb se počítá.

Zdroje: thenaturalside.com, merlotskincare.com,blackdoctor.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat