Ženy celebrity oblékající se jako postavy z pohádek

Sněhurka, malá mořská víla Ariel nebo princezna Jasmína z Aladina. Jejich šaty visí ve skříních VIP osobností! Která slavná žena se v nich klidně ukáže na veřejnosti a způsobí tím nemalý poprask?

Cítit se jako opravdová princezna a užít si hodně netradiční den? Lákavá představa, viďte? A to nejen pro vás, ale i pro známé celebrity. Které přesně se rády oblékají jako postavy z pohádek i v každodenním životě?

Taylor Swift chybí už jen sedm trpaslíků

Americká zpěvačka, textařka a skladatelka Taylor Swift si podle časopisu Forbes za svou kariéru zatím vydělala přibližně 200 milionů dolarů. Je tedy opravdu bohatá, stejně jako krásná, úspěšná a samostatná. Ovšem ve skrytu duše pořád miluje dětské příběhy, nejvíce asi pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících. V ulicích New Yorku se totiž často prochází v zářivě žluté sukni a modrém vršku – přesně tak, jak Sněhurku ztvárnil filmový producent Walt Disney na počátku zlatého věku animace.

Blake Lively má ráda vodu

Co se vám vybaví při zmínce o malé mořské víle Ariel? Že by velká ploutev? Tak tu herečka Blake Lively pochopitelně nenosí, přesto jako by této mokré postavě „z oka vypadla“. Zejména tehdy, když vlasy obarví načerveno a vyrazí si na večeři v zelených šatech s třpytkami ve tvaru šupin. Nutno zmínit, že podobný model má ve skříni i zpěvačka Beyoncé, herečka Gwyneth Paltrow nebo modelka Kendall Jenner.

Penelope Cruz by chtěla létající koberec

Kdo viděl pohádku o Aladinovi, ten ví, že se v ní objevuje i exotická princezna Jasmína. I ona je idol populárních osobností! V šatech, jež filmovou dceru sultána tolik charakterizují, byly viděny herečky Penelope Cruz a Anne Hathaway. Nebo třeba podnikatelka Kim Kardashian.

Jennifer Lopez jako královna ledu

Snímek Ledové království trhal rekordy ve sledovanosti ihned po svém uvedení. A oblíbený je doteď, i když od jeho slavnostní premiéry už pár let uběhlo. Zřejmě si ho často pustí zpěvačka Jennifer Lopez, která si dokonce pořídila i róbu hlavní hrdinky Elsy. A vypadá v ní naprosto božsky!

Zdroj: cosmopolitan.com






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat