5 kroků k perfektnímu výstřihu. Gravitace dostane na zadek!

Když se člověk dívá na fotografie modelek či celebrit, občas se neubrání skrytému povzdechu nad jejich dokonalým dekoltem. Pokud si odmyslíme Photoshop a šikovného grafika, je jasné, že vykouzlit takový dojem vyžaduje trochu úsilí. Ale nebojte – je to snazší, než si myslíte!

Málokterá žena je naprosto spokojena se svou postavou – a platí to i pro prsa. Býváme nespokojené s velikostí, tvarem, posazením, zkrátka vždycky najdeme nějakou tu chybu. Nicméně ať už vám nadělila matka příroda vnady větší či menší velikosti, úchvatného dekoltu dosáhnete, když dodržíte několik jednoduchých a základních pravidel.

1. Podprsenka je základ…

Ačkoli tohle nejspíš napadne každou ženu, je až s podivem, kolik z nás nosí podprsenku, jež nám prostě nesedí. Může za to nesprávný výběr velikosti (velmi častou chybou je představa, že budou ňadra ve výstřihu vypadat lépe, namačkáme-li je do menších košíčků… nebudou, a navíc to není zdravé ani sexy), ale i tvaru, délky ramínek či obvodu. Do podprsenky se vyplatí investovat – peníze i čas. Nejlepší je zajít do specializovaného obchodu se spodním prádlem a nechat si poradit. Ano, kvalitní, případně značkové podprsenky nejsou nejlevnější, ale jsou dlouhodobou investicí, která se vám vrátí v podobě krásných a zdravých prsou. Pokud nakupujete spodní prádlo v klasickém obchodě s oblečením, nebuďte líné zkoušet a zkoušet, dokud vám nějaký kousek přesně nepadne (tzn. nikde neodstává, netlačí, poskytuje ňadrům oporu apod.). Možná to nevyjde napoprvé a budete muset obejít obchodů hned několik, ale pamatujte, že to děláte pro sebe.

2. … a padnoucí top třešinkou na dortu

I když budete mít skvěle padnoucí a dekoltu lichotící podprsenku, pokud svůj vzhled „pohřbíte“ nepadnoucím svrškem, moc toho sama nezvládne. Schválně se někdy rozhlédněte okolo sebe a všimněte si, kolik žen odmítá akceptovat svou skutečnou konfekční velikost! Mají pocit, že když se „narvou“ do velikosti 38, pak tuto velikost oblečení mají. Ovšem tím jen odhalí všechny případné nedostatky své postavy a pěkně (respektive spíše nepěkně) je zdůrazní. Pamatujte – cedulku s velikostí vašeho oblečení nikdo nevidí a padnoucí top naopak pěkně zdůrazní vaše přednosti. Ve výsledku pak budete ve velikosti, již skutečně máte, mnohem štíhlejší než „nacpaná“ do velikosti, u které skoro nemůžete dýchat, abyste si nepotrhala švy… A platí to i pro dekolt – ňadra budou ve výstřihu vypadat mnohem lépe, když nebudou působit, že vám každou chvíli z dekoltu vyskočí, protože už nevydrží ten tlak.

3. Moc vysoko, moc nízko

Ňadra by měla ve výstřihu působit především přirozeně. Neměla by tedy být ani příliš nahoře, ani příliš dole (ramínka od podprsenek jsou nastavitelná – využijte toho!). Ovšem jak docílíte rovnováhy v postavení prsou? Jednoduše! Když se podíváte do zrcadla, měla by být vaše prsa posazena v linii spojující střed mezi rameny a lokty.

4. Pozor, gravitace

U posazení prsou ještě chvíli zůstaňme. Podprsenka možná není nejpohodlnějším kouskem oblečení na světě (nicméně o té skutečně padnoucí byste neměla skoro ani vědět), ale nosit ji se vyplatí. Mnoho žen s menšími ňadry má pocit, že ony něco takového rozhodně nepotřebují. Ale rozhodně by se nad tím měly zamyslet, než si vyrazí do ulic „naostro“ – gravitace totiž funguje na větší prsa zrovna tak jako na větší…

5. Opečovávané košíčky

Pokud vaše podprsenka začne ztrácet tvar, rozhodně hezkého výstřihu nedosáhnete. Proto je třeba o košíčky pečovat. Jednak byste neměla jednu podprsenku nosit dva dny po sobě, měly by se prát v ruce (nicméně ruku na srdce, která z nás to tak dělá – proto je dobré pořídit si ochranné vaky na jemné prádlo a v pračce prát podprsenky v nich), neměla byste je sušit v sušičce a určitě si nezaslouží být uloženy zmačkané někde v šuplíku. Košíčky vždy pěkně vytvarujte a podprsenky ukládejte tak, aby nedocházelo k jejich deformacím – odmění se vám pak totiž zdeformovaným dekoltem…

ADRESÁŘ:

Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Lisca, Pasáž Astra, Václavské náměstí 4, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat