Větší prsa? Tohle byste měla vědět, než půjdete pod kudlu!

Málokterá žena je naprosto spokojena se svým tělem. A spousta z nich by ráda změnila velikost svých prsou. Pokud se rozhodnete svěřit se do rukou plastického chirurga, měla byste vědět několik základních informací.

Jak velká?

Možná závidíte kamarádce naditý výstřih a velikost prsou D, ale než se rozhodnete pro tuto velikost, zamyslete se, zda by se taková ňadra hodila i pro vás. Vždy berte v úvahu proporce svého těla. Pokud váháte, poraďte se s chirurgem, který vás bude mít v péči.

Jaká jsou zdravotní rizika?

Plastika prsou je operace jako každá jiná – v plné narkóze, znamená jistě zásah do organismu. Ale nebezpečných vedlejších účinků se příliš nevyskytuje. Jistě před samotným zákrokem podstoupíte všechna potřebná vyšetření.

U některých pacientek se výjimečně stává, že tkáň okolo implantátů začne tvrdnout, což nepředstavuje žádné velké nebezpečí, ale může to být nepohodlné. Většinou je nutná nová operace a výměna postiženého implantátu.

Jsou nějaké alternativy k implantátům?

Poměrně novou metodou zvětšení prsů je výplň ňader tukem odebraným pomocí liposukce z jiné části těla. Pokud byste toužila zároveň po zmenšení bříška nebo boků pomocí liposukce, můžete se optat, zda klinika, již jste si vybrala, takový zákrok provádí. Musíte počítat s tím, že výsledek je trochu jiný než při klasickém zvětšení ňader pomocí silikonů a není většinou možné dosáhnout tak výrazných rozdílů mezi původní a požadovanou velikostí prsou.

Co když si to rozmyslím?

Každý má právo změnit názor a i ženin pohled na vlastní tělo se vyvíjí. Takže se klidně může stát, že se po pár letech rozhodnete, že již implantáty nechcete. Není problém je vyjmout a podstoupit remodelaci prsou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat