Bláznivé módní doplňky s nepochopitelnou originalitou

Omotali byste si zuby okolo zápěstí? A co říkáte na kontaktní čočky s drátkem, na jehož konci visí křišťálové slzy? I takové bizarní doplňky se dnes kupují ostošest.

Když se řekne módní doplněk, drtivá většina lidí si představí náušnice, řetízek nebo třeba látkovou ozdobu do vlasů. Tak jistě, vždyť jde o běžné trendy, které jsou k vidění na každém rohu i kroku! A to je asi ten problém. Existují totiž i tací, kteří místo běžných věcí raději nosí tohle. Je pravda, že z těchto předmětů originalita jen čiší!

Kabelka s televizí? To má nápad!

Dnešní populace na televizi kouká až moc, tvrdí odborníci. Ti také varují, že nadměrné sledování obrazovky, se kterým úzce souvisí i posedávání na gauči ve strnulé poloze, nesmírně škodí zádům a způsobuje bolesti hlavy. Zrodil se tedy nápad přímo inovativní! Těžko říct, kdo vymyslel kabelku se sedmipalcovým LED displejem, který vydrží v provozu celé dvě hodiny, ale po této neobvyklé tašce je teď sháňka. Také byste chtěli koukat na film nebo poslouchat hudbu „za chodu“? Můžete. Ona kabelka je k mání hned v několika barvách a provedeních.

Kontaktní čočky, ze kterých se slzí

Slzy představují všechno, čemu se člověk obvykle touží vyhnout – smutek, hněv, zradu, pláč i ztrátu. Kupodivu ale mohou být i módním doplňkem. Své o tom ví jistý holandský návrhář, který vytvořil speciální kontaktní čočky, k nimž je připevněn drátek, na jehož konci visí právě slzy. Protože jsou vyrobené z křišťálu, na slunečním světle září do všech světových stran. Nejen díky barevným odleskům jsou ale „slzící čočky“ naprosto nepřehlédnutelné…

Náramek ze zubní náhrady

Asi každý se chce pyšnit dokonalými zuby a přitažlivým úsměvem. Ne všem je ale v tomto směru přáno a dáno, bohužel. Naštěstí je tu plán B a možnost nosit zubní náhradu alespoň okolo zápěstí. Ano, i takový nevšední náramek dnes patří k vyhledávanému žhavému zboží, vážení. Kdybyste ho tedy na někom viděli, nenechte se tím zaskočit.

Zdroj: wonderslist.com






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat