Jaké peněženky budou v módě letošní sezonu?

06.12.2021 | Krása a móda

Vybíráme-li si náš sezonní outfit, bude dobré, když se zamyslíme i nad tím, jaké se k němu budou hodit módní doplňky. Jedním z nich je i dámská či pánská peněženka. Ta jde skvěle sladit s naší kabelkou či s pánskou taškou. Jestli-že nejste zrovna módní guru, nezoufejte. Na následujících řádcích vám poradíme, podle čeho vaši novou peněženku vybírat, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního detailu. Čtěte a inspirujte se i vy!

Podle čeho vybírat kvalitní peněženku pro letošní sezonu?

Budete se divit, ale i peněženka může váš celkový outfit zásadně změnit. Než však budete vybírat design vaší nové peněženky, musíte se nejdříve zamyslet nad tím, jakou budete potřebovat velikost. Dámy nosí peněženku často v kabelkách. Berte na vědomí, že by se tak peněženka měla vlézt i do vašeho psaníčka k elegantnímu outfitu. Pánové zase často nosí peněženku v zadní kapse od kalhot. Jestli-že k nim také patříte, nezapomeňte to při vašem výběru zohlednit. Lépe vám však vždy poslouží k uschování peněženky stylová pánská taška. Při výběru pánské či dámské peněženky pak zvažte i její vnitřní uspořádání. Jestli-že máte spoustu vizitek, debetních a kreditních karet, určitě oceníte peněženku, která disponuje celou řadou kapsiček. Dámy zase často volí peněženku s průhledným okénkem, kam lze vložit malá fotka blízké osoby. V neposlední řadě si pak vybíráme naši peněženku podle designu a materiálu, z kterého je vyrobená. O tom už se dozvíte více v následujících odstavcích. Na kvalitní peněženky můžete nakouknout napři. i zde: https://answear.cz/k/ona/doplnky/penezenky.

Jaké barvy, vzory, motivy a zdobení vybrat u peněženky pro letošní sezonu?

Chceme-li, aby byla naše peněženka módní, měli bychom se orientovat i v nejnovějších trendech letošní sezony. Jestli-že nevíte, které to jsou, čtěte dále. V letošní sezoně pofrčí zejména peněženky s přírodními a pastelovými odstíny barev. Krémová, pistáciová i modrá peněženka tak bude tou správnou volbou i pro vás. Zaměříme-li se na trendy motivy a vzory, vítězí na plné čáře ty zvířecí a květinové. Zvířecí motivy ocení zejména milovníci extravagantních kousků. Velmi vkusně bude působit např. peněženka v provedení z hadí kůže. Tu pak lehce sladíte i s páskem, kabelkou a řemínkem od vašich hodinek v hadím provedení. K trendy doplňkům se zvířecími motivy pak už však raději zvolte jen jednobarevné decentní oblečení. Velký výběr módních kousků najdete např. i zde: https://answear.cz/k/ona/obleceni. Naopak vaše boty se počítají také jako módní doplněk. V zmíněném případě se tak nebojte váš outfit doplnit i o boty s hadí strukturou.            

Z jakých materiálů vybírat novou peněženku, abychom byli letos trendy?

Přemýšlíte-li, z jakého materiálu vybírat vaši novou peněženku, zkuste se zaměřit na ty přírodní. Ty budou letos opravdovým trhákem. V kurzu budou zejména semišové modely dámských i pánských peněženek. Dobrou volbou pak budou i hladké kožené peněženky v rozměrnějších velikostech. A proč volit přírodní materiály? Důvodů je hned několik. Kožená peněženka je velmi odolná. Když o ni budete správně pečovat, vydrží vám sloužit i řadu let. Ke kožené peněžence si pak určitě pořiďte i ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu. Stačí ji časem přetřít a vaše peněženka bude zase jako nová. Kožené materiály pak zohledňují i tzv. udržitelnost. Ochrana přírody je v posledních letech velkým tématem všech známých značek. Přispějte svou troškou do mlýna i vy.     







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat