S čím nosit tepláky? 5 jedinečných inspirací

04.01.2022 | Krása a móda

Dámské teplákové soupravy se již staly módou jako ultrapohodlná každodenní nabídka –⁠ a ne nutně jako kus oblečení, který se nosí výhradně doma nebo na sportovní aktivity. Svědčí o tom četné blogerky a milovnice módy, které rády kombinují tepláky s doplňky od návrhářů, více či méně typickými prvky oblečení nebo překvapivou obuví.

Dámské tepláky – inspirativní stylingové nápady

Při hledání nápadů na komplet s tepláky se vyplatí podívat se na instagramové dívčí profily nebo hledat inspiraci přímo na přehlídkových molech. K vytvoření módního outfitu nepotřebujete ty nejdražší doplňky od návrhářů – stačí vize nebo nápad. V tomto duchu představujeme oblíbené výběry módních návrhářů, které se skvěle hodí k teplákovým soupravám! A pokud hledáte dokonalé, měkké tepláky, podívejte se na akční nabídku Ozonee: https://ozonee.cz/cze_m_Zeny_Kalhoty_Teplaky-5118.html

1. Kabelka jako od návrháře

Černá nylonová kabelka Prada, ikonické modely Jacquemus nebo kazetové copánky Bottega Veneta jsou sny mnoha milovníků módy. Na trhu je však mnoho produktů v tomto stylu, které budou skvělým a zároveň ne samozřejmým doplňkem tepláků! Pronikání trendů a rozpoznatelných vzorů do mainstreamu je častým jevem – s jistotou tak můžete sáhnout po modelech levnějších značek.

2. Brýle v retro stylu

Sluneční brýle jsou charakteristickým doplňkem a vyplatí se vybrat takové, které skvěle doplní outfit s tepláky a zároveň dobře ochrání váš zrak. Ochotně vybíráme modely odkazující na módu 60., 70. nebo 90. let –⁠ inspirujte se návrhy Celine nebo Fendi a najděte své vysněné brýle!

3. Kostkovaná flanelová košile

Po přehození přes tričko nebo vypasovaný top vytváří kostkovaná flanelová košile jeden z nejpohodlnějších outfitů, jaký si lze s tepláky představit. Klidně ji můžete nosit každý den – je to perfektní volba do města i na neformální setkání s přáteli.

4. Baseballová čepice

Pokud ještě nemáte ve svém šatníku baseballovou, vyplatí se ji vyměnit! Tato čepice skvěle doplní sportovní (i s tepláky) a ležérní outfity. V zimě se hodí ke kabátům a péřovým bundám a v létě k topům, polokošilím a jednoduchým šatům.

5. Bunda a kovbojské boty

Taková kombinace je nejen výrazným odkazem na 90. léta, ale také volbou stylové ikony – princezny Diany! Volné tepláky zastrčené do širokých kovbojských bot, oversized sako a odvážné doplňky – ikonický outfit Lady Di stále stojí za to znovu vytvořit!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat