Typy pánských mikin. Kterou si vybrat?

11.01.2022 | Krása a móda

Mikina je univerzálním prvkem oblečení: celoroční, pohodlná, velmi oblíbená a snadno stylovatelná. S džínami může být kompletním outfitem nebo součástí víceprvkového módního setu. Jaké jsou druhy pánských mikin a na co si dát při nákupu pozor? Poradíme!

Vzory a barvy mikin v ležérním street stylu

Ochota vyjádřit svou osobnost, náladu nebo hudební preference pomocí vhodně zvoleného oblečení umožňuje přistupovat k módě kreativně, testovat řešení a hledat individuální styl. Pokud s tím souhlasíte a lákají vás jedinečné vzory, potisky či střihy pánských mikin – jděte do toho a řiďte se svým instinktem! Možná v Ozonee najdete něco pro sebe? Aktuálně tam probíhají akce na mikiny – pozor na vzorované modely, odlišené barvami: https://ozonee.cz/cze_m_Muzi_Mikiny-367.html

Sportovní pohodlí pro každý den – přiléhávé mikiny s kapucí

Vážíte si pohodlí v každodenních situacích? Mikina je víceúčelový kus oblečení, který stojí za to mít po ruce! Chladnější večer, rychlý výlet na nákupy nebo třeba výlet mimo město? Teplá mikina se hodí vždy a vypasovaný střih s kapucí zaručí stylový vzhled.

Můžete si vybrat své oblíbené barvy z mnoha modelů, verzí s nebo bez potisku a úrovně sladění. Nejdůležitější je, abyste se v něm cítili pohodlně! Klasickou volbou bude mikina v černé nebo tmavých odstínech námořnické modré, vínové nebo zelené, ale pokud hledáte způsob, jak vyčnívat z davu, intenzivní barva nebo efektní vzor se určitě hodí.

Pánské mikiny bez kapuce – smart casual do kanceláře i na každý den

Dřívější návrhy budou mnohem lepší volbou pro příležitostné příležitosti. Čas na klasické možnosti pro ty, kteří preferují pohodlí při práci a jednání, ale také elegantnější styl. Vypasované (ale ne upnuté) mikiny bez kapuce jsou skvělou volbou pro ty, kteří volí smart casual na každodenní stylizaci. Tento typ mikiny bude fungovat pod bundu v chladnějších dnech, ale také se nosí přes košili jako alternativa k vlněnému svetru.

Jakou mikinu si vybrat – se zipem nebo bez?

Pánské mikiny na zip jsou velmi oblíbené pro vysoký komfort nošení. Pohodlným zipem však mohou být vybaveny různé modely: od mikin s kapucí až po fleecové a typicky sportovní střihy.

Jak vybrat ten správný model? Vezměte v úvahu preference související s designem mikiny a situacemi, ve kterých ji budete nejčastěji používat. Navíc si rozmyslete, jestli se dobře hodí ke zbytku oblečení ve vašem šatníku – nebo možná plánujete větší nákupy a necháte se zlákat kalhotami do kompletu? Stojí za to to vzít v úvahu ve fázi dokončování košiku.

Důležitý je také materiál. Bavlna bude lepší volbou pro elegantní styling. Mikiny s tímto vláknem ve složení poslouží i jako další vrstva pod sako. Syntetická tkanina je dobrou volbou pro ty, kteří hledají materiál, který je odolný vůči vnějším podmínkám, rychle schne a zachovává si intenzivní barvy.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat