Účes podle znamení zvěrokruhu

Co vám bude opravdu slušet závisí hodně na vaší osobnosti. A také na tom, jaké jste znamení zvěrokruhu. Který účes je ten váš?

Dokonalý vzhled je takový, který nejen zdůrazní vaše výhody – ale především podtrhne vaši osobnost a ve kterým se budete cítit stoprocentně pohodlně. Proto je určitě dobré podívat se na znamení zvěrokruhu. Ve skutečnosti se znamení liší nejen v povahových rysech, ale každému z nich vyhovuje také úplně jiný vzhled (1), (2). Který účes byste měli určitě zvážit?

Beran

Beranky se budou nejlépe cítit v ležérním polodlouhém mikádu. Ten totiž perfektně ladí k jejich hektickému každodennímu životu (1), (2).

Býk

Ženy ve znamení Býka upřednostňují klasiku – žensky dlouhé vlasy. S velkými změnami u nich nepočítejte ani s ohledem na účes, ani v životě (1), (2).

Blíženci

Blíženky jako „dvě v jednom“ se nebrání ničemu. Neustále hledají něco nového, co by mohly vyzkoušet – střihy počínaje a divokými barvami konče (1), (2).

Rak

Heslem Račic je „boho styl“. Milují jednoduché romantické účesy, které jen více podtrhnou jejich ženskost (1), (2).

Lev

U Lvů platí „omen nomen“ – Lvice jsou šťastné jen s pořádnou hřívou. Lvi se rádi předvádějí, a to i svými vlasy (1), (2).

Panna

Panna ráda sleduje všechny módní trendy a nebojí se ani radikálních změn. Proto se nezalekne ani krátkého sestřihu (1), (2).

Váha

Dlouhé mikádo s přesnými konturami je ideální sestřih pro Váhy toužící po vzrušení a neustálé změně (1), (2).

Štír

Srdce každé ženy ve znamení Štíra se rozbuší, pokud jde o nedbalý účes v chladných tónech, ale s rovnými linkami (1), (2).

Střelec

Vysoko posazený culík ve stylu koňského ohonu je přesně styl Střelkyně. Ať už do práce, nebo večer na rande – u Střelců si perfektně padnoucím účesem můžete být jisti (1), (2).

Kozoroh

Kozorozi změnám – a už vůbec ne radikálním – příliš nakloněni nejsou. Proto je pro ně ombré nejvhodnější variantou (1), (2).

Vodnář

Vodnářky snad už vyzkoušely všechno. Nakonec ale vždycky skončí u elegantního vzhledu, který jim sluší nejvíce (1), (2).

Ryby

Ryby podobně jako v životě i účesy milují romantické a hravé (1), (2). Vyzkoušet byste měli třeba „rybí cop“ – určitě si ho zamilujete!

Zdroj: názory autora, (1) www.link.springer.com/article/10.1007/BF01994375, (2) www.link.springer.com/article/10.1007/s12110-004-1008-6







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat