Komentáře k článku

Ela 03.04.2022

Nosila jsem je,ale postupem času mi s nimi vypadaly vlastní řasy a hlavně na vnějších koutcích oka už mě řasy nerostou . Snažím se růstovými séry podpořit růst,ale zatím nic moc 😔

Hristova S. 03.04.2022

Nosila jsem je léta. Pak najednou jsem je tak nechtěla , ze museli pryč okamzite. Po těch deseti i více let , nezkutecna úleva - vecer se odlicit poradně s spát . Už nikdy více .

Karla T. 01.04.2022

Pokaždé když vidím nějakou slečnu s umělými řasami, tak si říkám proč? Mladé dívky to nepotřebují a na starších ženách vypadají bohužel lacině. Používat kvalitní řasenku by bylo mnohem efektivnější.

Lenka 51 28.03.2022

Super,skuste to

Jana 28.03.2022

Jsou super

Elizabeth 28.03.2022

Nosim pridliužené řasy i přes svůj vyšší věk, jsem moc spokojená. Žádná negativa, žádné zdravotní problémy. Jen kežet hodinu na lehátku bez pohybu, to mi vadí

Siraellen 27.03.2022

Vůbec nepoužívám

xx 26.03.2022

nosím prodloužené řasy dlouhodobě (mám je přirozené, vypadají, jako bych si nanesla řasenku) už několik let v kuse a žádný problém nemám. Záleží na materiálech, složení použitého lepidla a hygieně od kosmetičky (zda dodržuje dezinfekci nástrojů apod). Což ta moje evidentně ano ;) Oči mě bolí max tak kvůli celodenní práci na počítači.

xxkouckaxx 25.03.2022

za mně úplná zbytečnost

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat