Módní nezbytnost: Dokonale padnoucí bílá košile. Vyberte si!

Zatímco většinu trendových záležitostí brát na milost nemusíte, jsou kousky, které by vám měly povinně viset v šatníku. Jedním z nich je i klasická, bílá košile. Pokud jste stále ještě neobjevily tu, která by vám perfektně padla, budou se vám naše tipy hodit.

S dlouhým rukávem, krátkým rukávem a na léto bez – bílá košile je tím nejuniverzálnějším kouskem, který můžete vlastnit. Kromě toho, že se dá zkombinovat snad se vším, je také stoprocentně času vzdorná. Nebojte se do ní proto investovat více – kvalitní košili můžete nosit léta.

V pánském stylu

Dáváte-li přednost ležérnímu looku, určitě oceníte košili v pánském stylu. Volnější košili rovného střihu noste spolu s užšími kalhotami nebo legínami, pokud byste si k ní braly džíny s rovnými nohavicemi, košili zastrčte dovnitř. K podobnému stylingu si můžete obout i conversky, které podtrhnout odlehčený styl košile. S košilí v pánském stylu si vyhrajete, i když se oteplí – vyzkoušejte kombinaci kraťasů a rozepnuté košile, pod kterou obléknete top nebo triko s krátkým rukávem. Nebojte se rukávy ležérně ohrnout.

Vypasované

Jakou součást office looku nebo k elegantnějšímu stylu jsou jako dělané mírně vypasované střihy. Mohou být lehce projmuté v pase nebo pod prsy. Skvěle budou vypadat nejen se sukněmi, ale i širšími kalhotami, které upnutější vršek výborně doplní. Nosíte-li košili zastrčenou do kalhot, určitě oceníte košili ve stylu body, kterou zapnete mezi nohami. Košile se vám nebude vykasávat, i kdybyste si v ní střihly hodinu aerobiku. Vypasované košile jsou také skvělé na vrstvení, natáhněte přes ně tenčí svetřík a vykukující rukávy košile ohrňte přes svetr.

Tělová podprsenka to jistí

Pozor si dejte na průhlednost košile. Vhodnější jsou kvalitnější pevnější materiály, které tolik neprosvítají. Nikdy nezapomeňte na podprsenku v tělovém odstínu. Bílou vynechejte – díky její zářivosti bude pod košilí vidět. Koupily jste si košili, která je průhlednější, než se vám původně zdálo? Pořiďte si krajkové body opět v tělovém odstínu. Než si košili koupíte, prozkoumejte její mačkavost. Zkuste její rukáv pomačkat v ruce a sledujte, jestli látka zůstane nakrčená.

Zdobené límečky jsou trendy

Při zkoušení si vždy raději zkuste menší i větší velikost. Nikdy, opravdu nikdy, se vám u košile nesmí rozevírat knoflíčky. Perfektně sedět vám musí i v ramenou. Chcete-li držet krok s módou, vybavte se košilí se zdobeným límečkem nebo barevně odlišenými knoflíky. Řasení ano, ale pouze pro drobnější postavy. Opticky štíhlejší budete vypadat v košili s véčkovým výstřihem. Košili spořádaně zapnutou až ke krku by měly nosit dámy s delším, štíhlejším trupem a krkem.

ADRESÁŘ:

Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Asos, www.asos.com
Esprit, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat