Komentáře k článku

Siraellen 28.01.2023

To potřebuji

Siraellen 28.01.2023

Já bych partnerovi odpustila

Detailista 17.01.2023

Správně,Iris. Stačí, když mu to jednou projde a pak ztratí zábrany úplně. Takže -pokud jsou k sobě vázáni ekonomicky nebo dětmi ( kupodivu ten,kdo se nechce rozvádět bývá ten nevěrník),tak buď otevřený vztah,každý svoje peníze, přesně rozdělit povinnosti a výdaje,manželská smlouva, prostě krýt si záda,nic neplánovat,nic nekupovat,starat se o děti a o sebe,snažit se udržet dobrou práci a zachovat si pozitivní přístup k životu. S nevěrníkem člověk nežije,jen táboří a neví odkud padne rána. Ale ještě lépe rozvod,ať si za tou láskou a vášní jde,kdo si jednou čuchnul k milence a procházelo mu to,ten už toho nenechá.

Iris 16.01.2023

Jo chytrý baby se kvůli nevěře rozvedou, nány odpustí a pak se diví... Milenky se nevzdá, když má doma husu 😀

Iris 16.01.2023

Spouštěč je samozřejmě chlap, který se na nás vrhá..., nebo aspoň pohledy... Kdekoliv, kdykoliv...

Hubert 15.01.2023

Vetsinou je to nedostatek sexu, v tom pripade si to chlap bude delat sam a nebo bude hledat nekoho, kdo mu v tom pomuze. Takze je chyba vzdy na obou stranach, s tim ze zena je spoustec.

xxkouckaxx 15.01.2023

ani náhodou , už jednou jsem se kvůli nevěřě rozvedla a udělala bych to znovu

xxkouckaxx 12.01.2023

vůbec jej neznám a nechybí mi

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat