Komentáře k článku

xxkouckaxx 12.01.2023

vůbec jej neznám a nechybí mi

xxkouckaxx 15.01.2023

ani náhodou , už jednou jsem se kvůli nevěřě rozvedla a udělala bych to znovu

Hubert 15.01.2023

Vetsinou je to nedostatek sexu, v tom pripade si to chlap bude delat sam a nebo bude hledat nekoho, kdo mu v tom pomuze. Takze je chyba vzdy na obou stranach, s tim ze zena je spoustec.

Iris 16.01.2023

Spouštěč je samozřejmě chlap, který se na nás vrhá..., nebo aspoň pohledy... Kdekoliv, kdykoliv...

Iris 16.01.2023

Jo chytrý baby se kvůli nevěře rozvedou, nány odpustí a pak se diví... Milenky se nevzdá, když má doma husu 😀

Detailista 17.01.2023

Správně,Iris. Stačí, když mu to jednou projde a pak ztratí zábrany úplně. Takže -pokud jsou k sobě vázáni ekonomicky nebo dětmi ( kupodivu ten,kdo se nechce rozvádět bývá ten nevěrník),tak buď otevřený vztah,každý svoje peníze, přesně rozdělit povinnosti a výdaje,manželská smlouva, prostě krýt si záda,nic neplánovat,nic nekupovat,starat se o děti a o sebe,snažit se udržet dobrou práci a zachovat si pozitivní přístup k životu. S nevěrníkem člověk nežije,jen táboří a neví odkud padne rána. Ale ještě lépe rozvod,ať si za tou láskou a vášní jde,kdo si jednou čuchnul k milence a procházelo mu to,ten už toho nenechá.

Siraellen 28.01.2023

Já bych partnerovi odpustila

Siraellen 28.01.2023

To potřebuji

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat