Ne všechny naše účesy se mužům líbí

S rychlým drdolem nebo copem dostaneme své vlasy bleskově a pohodlně pod kontrolu. Víte ale, co si o takových účesech myslí muži?

Seznam dámských účesů je dlouhý a většina žen preferuje velmi specifický styl, kterému někdy zůstává věrná i roky. Napadlo vás ale někdy, jak se vašemu partnerovi líbí váš účes?   

Nedokončený vzhled

Ženy milují neupravený vzhled, protože je úžasně nekomplikovaný: energicky protřepejte vlasy, možná sem tam trochu suchého šamponu, a máte účes, jako byste právě vyklouzli z postele. Rozcuchané účesy ale podle mužů příliš sex-appealu nemají.

Krátké vlasy

Možná je to tím, že se muži bojí, že jim ženy budou konkurovat krátkými účesy, ale krátké vlasy na ženě „skousne“ opravdu jen málokterý muž. Většina z nich preferuje spíše delší hřívu.

Poloviční drdol

Poloviční drdol je směsí otevřených vlasů a drdolu, kdy svážete do drdolu pouze horní vlasy. Tento jednoduchý účes, který lze vykouzlit během pár vteřin, milují především mladé ženy. Na druhou stranu muži z něj nejsou zrovna ohromení. Podle mužů to vypadá, že se snažíme udělat skvělý účes, ale nakonec to nedopadne.

Přísný cop

Vlasy svázané dozadu přesně zvýrazňují rysy obličeje a ukazují všechny přednosti. Přesto účes muži nehodnotí dobře. Nepřipadá jim příliš kreativní, ani nápaditý. Kromě toho považují ženy s culíky za velmi rezervované.

Drdol

Podobně jako přísný cop nepatří drdol zrovna k nejoblíbenějším účesům mužů. Dokonale upravený drdol vypadá příliš nuceně a brání vám v zábavě. Většinou se ženy s drdolem také bojí i dotyků, aby se účes nezničil.

Ovšem silné a sebevědomé ženě nezabrání žádný názor v tom, aby nosila právě takový účes, jaký chce a v jakém se cítí dobře!

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat