Ne všechny naše účesy se mužům líbí

S rychlým drdolem nebo copem dostaneme své vlasy bleskově a pohodlně pod kontrolu. Víte ale, co si o takových účesech myslí muži?

Seznam dámských účesů je dlouhý a většina žen preferuje velmi specifický styl, kterému někdy zůstává věrná i roky. Napadlo vás ale někdy, jak se vašemu partnerovi líbí váš účes?   

Nedokončený vzhled

Ženy milují neupravený vzhled, protože je úžasně nekomplikovaný: energicky protřepejte vlasy, možná sem tam trochu suchého šamponu, a máte účes, jako byste právě vyklouzli z postele. Rozcuchané účesy ale podle mužů příliš sex-appealu nemají.

Krátké vlasy

Možná je to tím, že se muži bojí, že jim ženy budou konkurovat krátkými účesy, ale krátké vlasy na ženě „skousne“ opravdu jen málokterý muž. Většina z nich preferuje spíše delší hřívu.

Poloviční drdol

Poloviční drdol je směsí otevřených vlasů a drdolu, kdy svážete do drdolu pouze horní vlasy. Tento jednoduchý účes, který lze vykouzlit během pár vteřin, milují především mladé ženy. Na druhou stranu muži z něj nejsou zrovna ohromení. Podle mužů to vypadá, že se snažíme udělat skvělý účes, ale nakonec to nedopadne.

Přísný cop

Vlasy svázané dozadu přesně zvýrazňují rysy obličeje a ukazují všechny přednosti. Přesto účes muži nehodnotí dobře. Nepřipadá jim příliš kreativní, ani nápaditý. Kromě toho považují ženy s culíky za velmi rezervované.

Drdol

Podobně jako přísný cop nepatří drdol zrovna k nejoblíbenějším účesům mužů. Dokonale upravený drdol vypadá příliš nuceně a brání vám v zábavě. Většinou se ženy s drdolem také bojí i dotyků, aby se účes nezničil.

Ovšem silné a sebevědomé ženě nezabrání žádný názor v tom, aby nosila právě takový účes, jaký chce a v jakém se cítí dobře!

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat