Jarní móda udává jasný trend! Styl a nadčasovost, kousky, které budete chtít

27.03.2013 | Krása a móda

Bílá košile a skvěle padnoucí džíny jsou opět módním hitem. Investujte do nadčasové módy, se kterou nešlápnete vedle, ať zní módní diktát jakkoli.

Bez bílé košile ani ránu  

Dobře padnoucí bílá košile je základem šatníku každé ženy. Stejně jako džínsy.

Blue jeans a bílá košile, to je sportovně elegantní outfit, ve kterém můžete vyrazit do práce, na nákupy i na cesty. Jednoduše kamkoli vás napadne.   

 

 

Košile ženám sluší

Košile nesluší pouze našim protějškům, ale také nám, ženám. Módní značková džínová košile je vděčný kouskem každé sportovně založené dámy. Bavlněná kostkovaná košile je zárukou skvělého vzhledu i pohodlí.

Šedá džínová košile je sexy

Perfektní dámská jeanová košile Tom Tailor denim je hitem letošní sezony, koupit ji můžete zde: http://www.yes-eshop.cz/damska-moda/kosile-halenky-tuniky_strana-1

Správný střih a kvalitní materiál kalhot je základ

Nic nezkazí postavu tolik jako kalhoty špatného střihu. Vsaďte proto na prověřené nadčasové střihy, se kterými neuděláte ani krok vedle. A nezapomeňte, že na materiálu také záleží. Když si pořídíte kalhoty s nízkým sedem z příjemného materiálu, nebudete chtít nosit nic jiného až do parného léta. Pokud máte ráda kalhoty se vzory, nemělo by vám ujít, že květinové motivy jsou hitem letošního jara.   

Dámské sako – sázka na jistotu  

Příznivkyně sportovně elegantní, stejně jako decentní módy ochotně potvrdí, že dámské sako je sázka na jistotu. Stačí si vzít jednobarevné triko a jste připravena vyrazit na jarní procházku. Černé pěkně vypasované sáčko se hodí pro všechny příležitosti. Také tmavomodrá se skvěle kombinuje s ostatními barvami. Nejen na začátku jara oceníte teplé zimní sáčko s nadčasovým kostkovaným vzorem.   

Kožené bundy mají styl   

Při up-gradování jarního šatníku samozřejmě nesmíme zapomenout na koženou bundu, které nevadí žádná aprílová přeháňka. Vsadíte na černou nebo na červenou?


Také jste si při pohledu na stylovou dámskou módu řekla Oh, yes? Dámskou jarní kolekci najdete v internetovém obchodě www.yes-eshop.cz.    

www.Blogerky.cz
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat