Vhodný tvar bočí podle typu obličeje

Pěstěné a dokonale tvarované obočí je dominantou každého obličeje, která přitahuje pozornost okolí. Pořád nevíte, jestli by mělo být hranaté nebo kulaté? O tom rozhodují vaše obličejové křivky!

Bezchybný oblouk rámující obličej. Kdo by o něj nestál? Co se týče obočí, vždy pracujte na přirozeném tvaru. S tímto manuálem hned budete mít jasno v tom, co vám padne!

Pro kulaté obličeje

Silné, ostré a vysoké oblouky jsou nejvhodnější pro ty, kteří mají kulatý obličej. Vysoko klenuté obočí dodává obličeji délku a vertikálně zvedá strukturu obličeje, takže vypadá hranatěji a ostřeji. Chloupky v obočí by měly upravovány tak, aby směřovaly nahoru. K dokreslení použijte tužku na obočí. Začněte na vnějším konci obočí a pak tužkou projeďte jeho zbytkem. Okraje udržujte tmavší než střed.

Pro čtvercové nebo obdélníkové tváře

Okouzlující krásky jako Marilyn Monroe jsou dokonalými příklady čtvercových tváří. Jejich výrazná čelist je dominantním rysem, a přestože je velmi žádaná, příliš hranaté obočí působí drsně. Takže, co s tím? Zvolte hustší obočí s jemnějším obloukem a vyhněte se příliš tenkým linkám.

Pro obličeje ve tvaru srdce

Součástí obličeje ve tvaru srdce je špičatá brada. Nízké, klenuté a kulaté obočí ostrou bradu zjemní a obličeji dodá jemnější vzhled a hloubku.

Pro kosočtvercové tváře

Tento tvar obličeje se vyznačuje širokými a vysokými lícními kostmi. Tabu je v tomto případě vysoké, klenuté a hranaté obočí. Pro zněžnění vzhledu se hodí klenba, která má na konci jemný úhel a na začátku je hustá a zaoblená. Vyvážený oblouk, jež je částečně kulatý a hranatý na okrajích, zdůrazňuje výrazné rysy obličeje a zároveň vyvažuje šířku, takže obličej vypadá více žensky.

Pro dlouhé tváře

Podlouhlý obličej, tolik typický pro herečku Sarah Jessicu Parker, vyžaduje delší obočí, které trochu přesahuje koutky očí. Tato technika tvarování způsobí, že obličej bude jemnější a kulatější. Ale netáhněte křivku až moc daleko za oči, nepůsobí to přirozeně!

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat