Jak dlouho vydrží niťový lifting?

29.08.2023 | Krása a móda

Rychlé omlazení krku, čela, obočí a celkově všech obličejových kontur bez nutnosti celkové anestezie, bez skalpelu a téměř bez rizik. Zní to jako zákrok z říše sci-fi? Jde přitom ale o moderní a běžně dostupnou proceduru estetické medicíny – tzv. niťový lifting. Přečtěte si, jak probíhá a jak dlouho niťový lifting vydrží.

Niťový lifting je moderní a stále oblíbenější neinvazivní (resp. miniinvazivní) metoda omlazení obličeje, která se stává preferovanou volbou pro mnoho lidí. Tato inovativní procedura nabízí výrazné zlepšení kontur obličeje a snížení viditelných známek stárnutí, aniž by vyžadovala zdlouhavé zotavování nebo výrazné chirurgické nebo jiné zákroky.  

Co je niťový lifting? 

Jedná se o miniinvazivní proceduru (tzv. neinvazivní lifting), při které se nepoužívá skalpel ani celková anestezie. Během zákroku se do vrstev kůže v obličejové oblasti aplikují jemné nitě vyrobené zpravidla z biologicky odbouratelného materiálu. Tyto nitě samy o sobě stimulují tvorbu kolagenu, čímž přispívají k tvorbě elastičtější a mladistvější pokožky. Z čistě mechanického hlediska se pak nitě používají k jemnému zvednutí a posílení tkání. Díky tomu dochází k: 

  • vyhlazení vrásek, 
  • zvýšení elasticity pokožky 
  • a redefinování obličejových kontur. 

Co je U-niťový lifting? 

Tato úplně nová generace niťového liftingu přináší přirozeně vypadající efekt vypnutí celého obličeje díky použití dvou až čtyř dvouvláknových vstřebatelných nití. Pevná a kvalitní PDO vlákna, která zůstávají na svém místě a podporují tvorbu vlastního kolagenu, pomáhají vaší kůži získat přirozenou podporu a zpevnění, což má pozitivní dopad i na okolní tkáně a vaziva. S U-niťovým liftingem se váš obličej postupně obnovuje a získává mladistvější a svěží vzhled. Výsledky jsou srovnatelné s výsledky operačního minifaceliftingu, ovšem bez dlouhého zotavování

Proč niťový lifting a jaké jsou jeho výhody 

Tento typ neinvazivního liftingu přináší celou řadu výhod. Některé jsme už zmínili, řekneme si ale i pár dalších. 

  • Rychlý zákrok a minimální zotavování – niťový lifting je ambulantní procedura, která obvykle trvá pouze několik desítek minut (obvykle 15–45 minut) a nevyžaduje dlouhodobou rekonvalescenci. Pacienti se po sedmi dnech klidového režimu mohou vrátit k běžným aktivitám (první dva týdny po ošetření se doporučuje spát na zádech a nosit přes noc fixační masku). 
  • Přirozený vzhled – niťový lifting poskytuje přirozený vzhled, který není umělý a nepůsobí „nataženým dojem“. 
  • Bezpečnost – minimální riziko komplikací, pokud je zákrok provedený kvalifikovaným a zkušeným odborníkem. 

Jak dlouho vydrží niťový lifting? 

Doba trvání účinků niťového liftingu se liší v závislosti na typu použitých nití, individuálních reakcích pacientů a správném dodržení všech rekonvalescenčních doporučení. Účinky niťového liftingu jsou viditelné okamžitě po zákroku, ale jejich plné projevení může trvat několik týdnů.  

Průměrně může zákrok přinášet výsledky trvající od 1 do 4 let. Po tomto období se doporučuje proceduru zopakovat, aby se efekt omlazení udržel po delší dobu. Pro maximální udržení výsledků niťového liftingu doporučujeme nasadit preventivní kúru zahrnující např. přípravky Dermaceutic Laboratoires.  

Doporučení na závěr 

Pokud se zajímáte o neinvazivní lifting obličeje, neměla by tato moderní metoda uniknout vaší pozornosti. Niťový lifting je ideální pro klienty s mírným až středním poklesem struktur v obličeji, kteří hledají efektivní a bezpečný způsob zlepšení vzhledu. S krátkou dobou trvání zákroku, přirozenými výsledky a minimálním zotavováním představuje niťový lifting velmi atraktivní volbou. Konzultujte své možnosti s kvalifikovanými odborníky a objevte všechny výhody této moderní omlazovací techniky. 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat