Komentáře k článku

Karolis95 20.03.2024

Do salonu jsem chodila moc ráda, ale dnešní kvalita a dostupnost opravdu kvalitní kosmetiky i doplňků stravy mi pak přišlo, že je pro mě návštěva kosmetičky už zbytečná. Neviděla jsem dlouhodobě žádný rozdíl, který by stál za ty peníze. Takže i když to je krásný relax, nějak jsem si sama svou rutinu tak vyšperkovala, že mám nyní pleť ve 40 v topu! Možná ještě lepší než ve 27 :D

Janina95 Karolis95 22.03.2024

Je pravda, že jsem také dávala dost peněz na kosmetičku, ale prostě jsem sama viděla, že i kdybych k ní chodila každý týden, tak to nenahradí zdravý životní styl, jídlo, doplňky stravy, pohyb a každodenní skin care. :) Moji beauty oblíbenci krom kosmetiky jsou pro mě suché kartáčování těla před osprchováním (pro lymfatický systém), hořčík na spaní a kolagen na pleť a vlasy. :)

Tichavka Karolis95 24.03.2024

@Janina95 Kažodenní skin care zbožňuju, ale doplňky stravy jsem zatím moc nezařazovala. Máte tip na kvalitní značku kolagenu?

Janina95 Karolis95 25.03.2024

@Tichavka oblíbila jsem si od Nordbo (kupuju na eshopu alpik)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat