22 super kousků ze slev. Unosíte je i na podzim!

Letní výprodeje nenechají žádnou módní maniačku v klidu – vždyť kdy jindy můžete pořídit super kousky s více než 50% slevou? Ale pozor, do některých oblečků se už nevyplatí investovat. Vydáte se s námi na nákupy?

Lovení ve slevách je sice extra výhodné, často ale také dost nebezpečné. Ruku na srdce, kolikrát jste si pořídily obleček za super cenu, který jste ale ve finále nikdy neoblékly? Rada je přitom jednoduchá – pokud si kupujete oblečení, které můžete opravdu nosit až za rok (typicky letní kousky), vyhněte se trendovým záležitostem. Věřte, že většina z nich bude za rok pasé a i pro vás jejich kouzlo pomine. Do čeho se naopak vždycky vyplatí investovat, jsou nadčasové kousky. Klasické bílé šaty, plisované sukně, jednoduché topy – to všechno si s klidem pořiďte na další léto.

Dvakrát přemýšlejte, jednou nakupujte

Nakupování na další rok by se měly zásadně vyhnout dámy, jejichž vkus a styl se podobá měnícímu se počasí. Stává se vám, že vás oblečení za pár měsíců omrzí nebo se vám rovnou přestane líbit? Do slevového shoppingu se nepouštějte a pořiďte si oblečení, které můžete nosit hned.

Výprodeje totiž nejsou jen o vyloženě letním oblečení, s cenou dolů šlo všechno oblečení z kolekcí jaro/léto, které se musí logicky prodat. Objevit proto můžete i jarní modely, kterých si můžete užívat na podzim. Neváhejte s koupí lehkých kabátků, bundiček nebo ležérních sak, které můžete nosit v chladnějších dnech pod kabátem.

Během podzimu unosíte hlavně šaty s rukávy (volte ty, kterým to bude slušet i s punčochami, ignorujte vzdušné letní materiály a typicky letní vzory), topy a nejrůznější svetříky, stejně tak ale i vesty, které můžete šikovně vrstvit nebo klasické pouzdrové sukně.

Čeho si můžete naopak užít dosyta, je výprodej doplňků včetně kabelek, náhrdelníků, náramků nebo náušnic. Tady se nemusíte držet při zdi.

Vybírejte s rozmyslem

A rada na závěr – ani nad zlevněným oblečením nikdy nedělejte kompromisy. Přemýšlíte-li stylem – za tu cenu to tu nemůžu nechat, i kdybych to měla nosit jen …. – utratíte peníze za něco, co si nejspíš nikdy neobléknete. Tolerantní nebuďte ani k nepadnoucím či špatně zpracovaným kusům. I tři stovky jsou peníze.

ADRESÁŘ:

Stradivarius, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Asos, www.asos.com
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat