Trend, který sluší i křivkám: Maxi šaty!

Jsou vzdušené, stylové a ještě dokážou zakrýt nejeden nedostatek. Otázkou není, jestli si dlouhé šaty pořídit nebo ne, ale jak si v tom nepřeberném množství krásných kousků vybrat ty pravé.

Maxi šaty jsou oblíbenou stálicí, která nevychází z módy. A není divu, jejich vlastnosti ocení většina z nás. Splňují všechno, co byste si mohly od letních šatů přát.

Šaty, které lichotí i křivkám

Výběr záleží nejen na vašem vkusu a příležitosti, ale zejména na vašich křivkách. Rovně střižené šaty bez náznaku jakéhokoli pasu jsou vhodné pro útlejší postavy. Kila navíc se nesnažte schovávat v příliš volných střizích. Látka by měla kopírovat vaše křivky, aniž by vás obepínala nebo působila pytlovitě. Další zásadou je optické rozbití postavy, kterého docílíte pomocí lehce projmutého pasu. Pozor si dejte jen na příliš pevné opásaní, které postavám typu jablko nesvědčí.

K vodě i do společnosti 

Sháníte-li univerzální šaty, které se vám budou hodit ke všemu, dejte přednost jednobarevným hladkým, které můžete doladit pomocí různých doplňků do odlišných modelů. Zajímavé potištěné šaty unosíte i do práce, šifonové a hedvábné zase na večer. Zajímavé jsou i šaty s plisovanou sukní. Chystáte se na dovolenou? Nezapomeňte si přibalit jedny bavlněné maxi šaty. Vyrazit v nich můžete na pláž i na večeři. Večer je jen doplňte zajímavými šperky.

Jak je nosit?

Se stylingem si nemusíte příliš lámat hlavu. Nikdy nezklamou sandálky nebo klínky, s jehlovými podpatky opatrně. Hodí se jen k elegantním verzím na večer. Povolené jsou i platformy. Ležérní maxi šaty můžete hodit do lehkého hippie stylu – nebojte se doplňků, včetně vrstvených náramků a korálů a na hlavu nasaďte klobouk. Dlouhým šatům také sedí vesty všeho druhu, včetně těch denimových.

Na večer klidně přidejte i sáčko, které by ale mělo být spíše vypasované. Nezapomínejte na jednoduchou úměru – čím volněji střižené šaty, tím upnutější volte vršky.

ADRESÁŘ:

Esprit, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Asos, www.asos.com
Next, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Vero Moda, OC Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Only, OC Letňany, Veselská 663, Praha 9







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat