Zabodujte v polobotkách: Stylové i pohodlné botky na jaro!

Hledáte kompromis mezi stylovými botami a pohodlím? Zaměřte se na polobotky. Výběr je opravdu široký. Od klasických mokasínů, přes trendové „slippers“ až po perforované polobotky v pánském stylu. Do kterých se letos obujete vy?

Sháníte boty, ve kterých můžete pohodlně běhat po městě, ale zároveň v nich budete moci vyrazit i do práce? Pátráte po elegantnějším páru, než jsou klasické kecky? Pak jsou pro vás polobotky tou správnou volbou.

(Ne)klasické polobotky

Baví vás klasický, pánským stylem šmrncnutý look? Porozhlédněte se po polobotkách ve stylu oxfordek. Šněrovací polobotky působí svěže a mladistvě, hodit se vám budou zejména ke kalhotovým modelům. Sázkou na jistotu jsou i dobře známé „lakovky“, které slaví velký comeback. Kromě kulatého tvaru se objevují i ty, které jsou mírně do špičky. Na své si ale přijdou i dámy, které shánějí jemnější dvojici – polobotky se totiž letos ve velkém objevují i v barevném provedení. Vyzkoušet můžete třeba pastelové odstíny.

Mokasíny

Mokasíny netřeba představovat, jejich tvar a provedení je notoricky známé. Považujete je za poměrně nudnou obuv pro starší generaci? Nesmysl. Letošní mokasíny jsou trendovější než kdy jindy. Jsou lakované, zdobí je střapce nebo rovnou zvířecí vzory.

Trend jara – slippers

Mladistvější a trendovou alternativou jsou nazouvací polobotky, takzvané slippers. Některé svým vzhledem (i pohodlím) dokonce připomínají bačkůrky. Sháníte-li univerzální kousek, který budete moci nosit doslova se vším, držte se jednobarevných kousků. A určitě nemusíte zůstávat jen u černé, krásně vypadají slippers v nejrůznějších barevných provedeních. Pro ty, které se módou baví, máme tip v podobě zdobených slippers. Trendem číslo jedna jsou nýty. Ocvočkované boty můžete nosit k jednoduchým outfitům i k těm rebelským.


Hitem jsou i zvířecí motivy - návrháři se inspirují nejen jejich kůží (například zebrami nebo leopardy), ale neváhají je na boty obtisknout celé. Obout se můžete i do vzorů, letošní sezoně bude vévodit především etno.  

ADRESÁŘ:

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Debenhams, Václavské náměstí 831/21, Praha 1
Baťa, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Zoot, www.zoot.cz
Asos, www.asos.com
CCC, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat