Dělejte ramena! Letos je to trendy

Slovní spojení „dělat ramena“ letos získalo úplně jiný význam. Po záplavě zdobených límečků se návrháři posunuli směrem k ramenům a pěkně je vyšperkovali. Nechte se inspirovat!

To, že návrháři tíhnou k ramenům a snaží se je stůj co stůj zdůraznit, samozřejmě není žádnou novinkou. Jistě máte v živé paměti obří vycpávky, které se nosily na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Výrazná ramena ale zazářila před několika sezonami, už ale nešlo o velké vycpávky, ale tvarovaná, trochu „ranařská“ ramena. Podzim/zima 2012–2013 je nicméně hlavně o zdobení.

Drsné cvočky

Se záplavou ocvočkované módy se to víceméně dalo čekat. Nejde ale jen o drobné nýty, na ramenou topů a bundiček se objevují také ostré hroty, se kterými se vám budou i ti nejdrsnější zločinci vyhýbat. K vidění jsou také na teplých pletených svetrech, otázkou je, jak si přes takový svetr natáhnout kabát :-) Nechcete-li budit v kolemjdoucích strach, dejte přednost drobnějším aplikacím.

Perličky

Návrháři nezapomněli ani na něžnější varianty – spoustu svetříků a topů, zpravidla v jemných barvách, zdobí na ramenou našité perličky. K takovému vršku stačí obléknout oblíbenou sukni a budete něžnost sama. Pokud jste alespoň trochu zručné, skočte do galanterie a perličky si našijte sami – klidně na obyčejné bílé tričko. Trendové kousky jsou vždycky dražší, takže tím ušetříte peníze.

Drahé kameny

Ruku v ruce s ultra zdobným trendem jdou také vršky, které jsou vykládané barevnými většími kameny. Ze scény nezmizely ani metalické odlesky a flitry. S leskem se ale přeci jen kroťte, na ramenou budou bohatě stačit. Klidně je noste i ke klasickým džínům, nedržte se jen ve vodách večerních outfitů.

Vyšívané aplikace

Posledním aktuálním způsobem, jakým můžete upozornit na vaše ramena, jsou nejrůznější aplikace nebo látkové vsadky. Na ramena se zkrátka jen použije jiná barva nebo rovnou látka a kousek hned získá na zajímavosti. 

ADRESÁŘ:

Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
Asos
, www.asos.com
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat