6 nejstylovějších prvních dam: Tyhle mohou dávat lekce z módy!

V souvislosti s nedávným zvolením nového českého prezidenta se v médiích dokola probírá i módní styl jeho manželky, nové první dámy. Kde by se mohla Ivana Zemanová inspirovat?

Následující první dámy by klidně mohly dávat lekce z módy.

Královna Rania, Jordánsko

Dříve zaměstnankyně společnosti Apple, dnes je Rania mezi manželkami hlav států jednoznačnou módní ikonou. A zaslouženě.

Císařovna Michiko, Japonsko

Manželka japonského císaře je svázána řadou tradic, přesto s nimi dokáže držet krok, a ještě je skvěle doplnit o úžasné módní kreace. A to už od roku 1959, kdy se do císařské rodiny přivdala (jako první žena neurozeného původu v historii).

Samantha Cameron, Velká Británie

Manželka britského premiéra je proslulá svým vytříbeným vkusem a elegancí.

Šejka Mozah, Katar

Navzdory přísným pravidlům v oblékání, jež především u žen v zemi platí, patří šejka k nejstylovějším prvním dámám. A to nejen na východě.

Jetsun Pema, Bhútán

Manželka bhútánského krále, jež je mimochodem rovněž neurozeného původu, a navíc její manžel veřejně deklaroval, že kvůli ní poruší tradici polygamie a Jetsun bude jeho jedinou manželkou, s přirozenou elegancí dokáže spojit tradiční oblečení své země s moderními a trendy kousky.

Michelle Obama, Spojené státy americké

Zosobnění stylu a bezchybné elegance, to je první dáma USA. Popularitu si mezi Američany získala i tím, že nemá problém obléknout si i „obyčejné“ kousky oblečení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat