Nejkrásnější ženy planety. Které to jsou?

Řada mužských časopisů, ale i jiných lifestylových magazínů každoročně volí nejkrásnější ženy - jako příklady jmenujme People, Maxim, FHM a jiné. Nejkrásnější ženy světa nemusejí mít vždy tělo modelky nebo hustou blond hřívu. Nevěříte? Pak se podívejte na deset nejkrásnějších žen planety!

Nejkrásnější ženy planety. Které to jsou?

Angelina Jolie

Krásná americká herečka vévodí všelijakým anketám a žebříčkům snažícím se najít nejkrásnější či nejvíce sexy herečku a ženu planety poměrně často. V letech 2009 a 2011 byla nejlépe placenou hollywoodskou hvězdou. Doma má Angelina kromě mnoha jiných ocenění i Oscara a tři Zlaté glóby. Kromě toho je příkladnou matkou kupy dětí, podporuje řadu charitativních projektů a podle svého okolí se bude brzy vdávat – za muže si bude brát idol mnoha dívčích a ženských srdcí Brada Pitta, jehož poznala při natáčení veleúspěšného filmu Pan a paní Smithovi.

Amber Valletta

Amber Evangeline Valletta je americká modelka a herečka. Objevila se na obálkách snad všech prestižních módních časopisů, byla tváří reklamních kampaní pro značky Louis Vuitton, Calvin Klein, a Versace. Vidět jste ji mohli také na slavné MTV.

Alana Kuznetsova

Na to, že je Alaně teprve 22 let, už má ve světě módy skutečné jméno. Několikrát se objevila ve Vogue a předváděla oblečení pro takové značky, jako je Prada, Miu Miu, Giambattista Valli, Christian Dior nebo Louis Vuitton.

Cate Blanchett

Krásná herečka se v žebříčcích nejvíce sexy žen objevuje také často. Mezinárodní věhlas si vydobyla v roce 1998, kdy ve filmu Královna Alžběta ztvárnila titulní roli. Získala za ni britskou prestižní cenu BAFTA, Zlatý glóbus a také svou první nominaci na Oscara.

Maria Sharapova

Nejkrásnější ruská tenistka není jen hezkou tvářičkou – v roce 2004, když jí bylo pouhých 16 let, vyhrála jako první Ruska Wimbledon. Připsala si i další grandslamová vítězství, kromě toho se díky dokonalé postavě uplatnila i v modelingu.

Cameron Diaz

Ačkoli dnes mají Cameron všichni zafixovanou jako velmi talentovanou herečku, původně začínala v 16 letech jako modelka (hrát začala až o 5 let později). V roce 2007 se stala podle časopisu People nejlépe oblékanou celebritou, v roce 2008 byla nejlepší placenou herečkou Hollywoodu.

Eva Riccobono

Italská supermodelka se prosadila ve světě módy velmi brzy – již jako sedmnáctiletou ji italský časopis Corriere della Sera označil na novou Laetitii Casta. Brzy poté začala předvádět po celém světě, objevila se na obálkách časopsů Vogue, Elle, Twill France, Rouge Canada, Cosmopolitan, L’Officiel,Vanity Fair a dalších, stala se tváří kampaní pro značky jako Chanel, Hermès, Christian Dior, Giorgio Armani, Gianfranco Ferré, Dolce & Gabbana, Sonia Rykiel, Roberto Cavalli, Trussardi, Celine, L’Oréal, Alberta Ferretti, Valentino…

Salma Hayek

Mexická herečka, producentka, ale také režisérka zaujala diváky svým výkonem I nádhernou postavou ve snímku Desperado. Nominaci na Oscara pak získala za strhující ztvárnění malířky Fridy Khalo ve filmu Frida.

Aishwarya Rai

Velmi populární indická herečka si zahrála ve více než 40 snímcích, před filmovou ariérou se však živila jako modelka.

Andrea Corr

Irská zpěvačka a herečka (frontmanka skupiny The Corrs) je známá především svým zapálením pro humanitární pomoc a charitativní projekty. Je velvyslankyní kampaně 46664 Nelsona Mandely, která si klade za cíl zvýšit informovanost o AIDS v afrických zemích.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat