Musí být modelka ultraštíhlá? Krásná Candice bojuje proti vychrtlinám!

Božská Candice Huffine dokazuje, že být krásnou modelkou neznamená být vychrtlým „ramínkem na šaty“. Na nových fotkách je sexy jako nikdy!

Řekne-li se modelka, představí si většina lidí velmi hubenou dívčí postavu. Ovšem krásné ženy zdaleka nemusejí nosit velikost 32/34. Dokazuj to takzvané modelky XXL, které se snaží ukázat (a daří se jim to), že ženské tělo je krásné ve své přirozenosti a plnější tvary mu zdaleka neškodí.

Velmi ženskými a smyslnými křivkami se může pochlubit i krásná Candice Huffine, která se loni společně se svými dvěma kolegyněmi Robyn Lawley a Tarou Lynn objevila na titulní straně prestižního módního časopisu Vogue. A čtenáři fakt, že na titulce nefiguruje ultra štíhlá modelka, přijali s nadšením. Mimochodem, právě Vogue je jedním z iniciátorů kampaně, jež si klade za cíl omezit na přehlídkových molech působení příliš mladých nebo extrémně štíhlých dívek.

Candice nyní nafotila velmi smyslnou kolekci snímků pro španělský magazín S MODA. Kampaň dostala název Una Mujer Real (v překladu Skutečná žena) a fotografie Candice, které splňují velmi rozsáhlý článek zabývající se proměnou a chápáním ženské krásy a ideálu, jsou inspirovány obdobím 50. let minulého století.

Spoře oděná modelka, jež se nijak netají tím, že nosí velikost 42 (ze které by nejspíš většina „klasických“ modelek dostala infarkt), na nich pózuje v prádle Cos, Marina Rinaldu a v botkách Jimmy Choo a Christian Loubutin. Autorem fotografií je slavný Damon Baker.

Sedmadvacetiletá Candice přiznává, že na rozdíl od řady modelek a dalších celebrit nepatří posilovna jejím oblíbeným místům. „Necvičím,“ prohlásila v jednom z rozhovorů, „na to až příliš často cestuji!“

Také vnadná modelka doufá, že se jednou ideál ženské krásy změní a bude více podobný přirozené postavě. „Snad jednou vlivné, kultovní časopisy otevřou módnímu průmyslu oči. Už několikrát přeci ukázaly, že i silnější ženy jsou krásné a přitažlivé a že mohou být úžasnými modelkami! Lidé už se nechtějí dívat na chodící kostlivce,“ citoval Candice magazín Vogue.

A při pohledu na Candiciny fotografie člověk nemůže než souhlasit, co myslíte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat