Oblá zrzka Vica Kerekes: Tahle Nestyda motá mužům hlavu

Kdybychom měli zvolit ženu, které to letos v záplavě kalendářů nafocených nejrůznějšími celebritami, nejvíce slušelo, na předních příčkách by se jistě skončila krásná slovenská herečka s maďarskými kořeny Vica Kerekes.

Kalendář STOCK, kterému se přezdívá český Pirelli, se fotil v divoké a drsné kráse francouzské Normandie a najdete v něm jak barevné, tak černobílé fotografie.

Podle hlavního organizátora Pavla Trčky se jeho tvůrci snažili především soustředit na Vicinu osobnost a také nadčasovost.

Herečka, kterou čeští diváci znají především díky filmu Nestyda, je v kalendáři neuvěřitelně sexy – aby ne, vždyť inspirací pro některé snímky byla samotná Kim Basinger z filmu 9 a ½ týdne.

Ovšem dech beroucí fotografie jsou především ty, na nichž nemá krásná herečka oblečeno skoro nic a na kterých vyniknou její dokonalé křivky. Jak je vidět, nepatří Vica k žádným stydlivkám. A pro oko diváka je to jedině dobře!

Ostatně posoudit to můžete sami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat