Bond girl Olga Kurylenko nafotila dechberoucí snímky: Ta je ale ohebná!

Jako bond girl ukázala ukrajinská modelka a herečka své nesporné vnady po boku samotného agenta 007, nyní získala roli tanečnice v televizním seriálu Magic City.

Olga Kurylenko (33) nenechává nikoho na pochybách, že nebude jen další hezkou tvářičkou, která z plátna kin a televizních obrazovek zmizí v nenávratnu.

Právě při příležitosti získání role seriálové tanečnice nafotila sexy fotky pro časopis Complex – oblékla si pro tuto příležitost přiléhavé sportovní outfity a vypadá úchvatně.

Ostatně posoudit to můžete sami na videu.

Nesnesu chlapy s páchnoucími ústy

Herečka a modelka proslula jako jedna z krásných bond girl po boku Daniela Craiga. Ona sama však prý na krásu příliš důrazu při výběru partnera neklade. Nejdůležitější pro ni je osobnost bez ohledu na fyzický zjev. Naopak nejhorším atributem muže jsou páchnoucí ústa.

„Dobrý vzhled není to, co u muže hledám. To je vlastnost na konci seznamu. Když mě muž rozesměje a stimuluje mě intelektuálně, pak bych vůbec neřešila, jestli má metr padesát a velké bříško. Jedinou věcí, která mě může hned odpudit, je špatný dech, ale i to se dá vyřešit. Ale špatný charakter nevyřešíte snadno,“
věří Olga.

V minulosti prý zklamala už nemálo mužů, kteří se ji snažili ohromit tučným kontem. Ona je prý totiž skromná a pije velmi málo, takže i když za ni pán na rande platí, nestojí ho to skoro nic.

„Já jsem to nejlevnější děvče pro rande z celého světa. Nepiju často alkohol, takže se opiju už po půlce skleničky šampaňského. Potom jsem schopná tančit na stole,“ dodala Kurylenková pro Mail On Sunday.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat