Nespoutaná Kylie Minogue: Ani ve 44 letech ji k oltáři nedostanou!

Zpěvačka Kylie Minogue (44) vyloučila, že se jen tak brzy provdá. Manželství je pro ni totiž příliš svazující a ona i ve vztahu neustále potřebuje svobodu. Tu dostává vedle svého současného partnera Andrese Velencosa, s nímž randí od roku 2008. Model se však zřejmě nedočká toho, že se australská zpěvačka stane jeho chotí.

„Tahle škatulka či nálepka je něco, co mě vždycky dusilo. Takže jsem svému vztahu oddaná a zavázaná, naprosto, a taky neříkám, že se nikdy nevdám, ale musím v tom případě vědět, že z toho prostoru můžu vystoupit. Já to neudělám, ale musím prostě vědět, že mám prostor a svobodu. Jiní lidé potřebují vědět, že mají tyhle pevné základy, ale já jsem jiná, myslím,“ tvrdí Kylie, která alespoň své fanoušky potěšila, když pro ně nafotila kalendář plný slunce a pohody na rok 2013. 

Vztahu se španělským hezounem Andresem si prý velmi váží, protože je jí jasné, že randit s ní není žádná legrace.

„Upřímně si myslím, že musí být opravdu noční můra si se mnou někam vyjít. Už kvůli tomu cirkusu kolem mě. Nese to s sebou hodně těžkostí,“ dodala zpěvačka v rozhovoru pro magazín Style.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat