Známe tajemství štíhlosti Jennifer Aniston. Odhalte ho také!

Herečka Jennifer Aniston (43) hubne smíchem. Hollywoodská hvězda si dopřává hodně čerstvého vzduchu a pobývá často na slunci, také se hodně směje, takže je šťastná, a tudíž i hubená. Diety prý nejsou vedle snoubence Justina Therouxe potřeba. Hvězdě seriálu Přátelé stačí být šťastná a hodně se smát.

Přestala jsem držet diety, když jsem zjistila, že člověk musí prostě jen jíst pravidelně a řádně a s mírou. Myslím, že všechno tkví – upřímně řečeno, bude to znít bláznivě – v tom, že jde člověk na dvacet minut denně ven na slunce, má tak vitamin D, protože teď máme nedostatek tohoto vitaminu, všichni totiž používáme ochranné prostředky proti UV záření. A myslím, že být šťastný a usmívat a smát se hodně je důležité,“ uvedla Jennifer ke svým tipům na hubnutí.

Herečka magazínu OK! také svěřila, že se nebojí točit erotické scény. „Člověk má trochu nervy. Adrenalinu je v krvi hodně. A taky jsou tam kostymérky, co vás hned zakryjí. Já se cítím rychle dobře, když vidím nahé lidi,“ dodala Aniston v rozhovoru pro časopis.

Jennifer nejpřitažlivější ženou všech dob

Čtenáři magazínu Men‘s Health rozhodně nesdílejí vkus s Bradem Pittem. Ten totiž opustil Jennifer, aby mohl žít s Angelinou Jolie. Ta ale podle pánů čtoucích zmíněný časopis není zdaleka tak sexy jako hvězda seriálu Přátelé. Jennifer zvolili jako nejpřitažlivější ženu všech dob, na niž nemá ani Marilyn Monroe.

To Angelina Jolie skončila v žebříčku až na posledním desátém místě, mezi ní a Jennifer jsou pak Marilyn Monroe, Madonna či Britney Spears.

Být zábavná je sexy a Jennifer Aniston je zábavná. Její přirozená osobnost ji činí přístupnou a dosažitelnou a její naprosto lidský sexuální život ve filmech vyvolává sympatie, které nemůže oslabit ani řada nevýrazných romantických komedií. Jiné sexuální symboly jsou většinou řízeny jedinou dimenzí, stanou se plochými ikonami okolností, ale Aniston je po celou svou kariéru stále sexy, zábavná a bezchybně opravdová,“ píše magazín Men’s Health.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat