Jak šel čas s Jennifer Aniston aneb 12 pikantností, které jste určitě nevěděli

Krásná herečka oslavila před pár týdny 43. narozeniny (ačkoli tento věk by jí jen málokdo hádal), médii proběhla zpráva o jejím údajném těhotenství, dostala hvězdu na Chodníku slávy. Jennifer Aniston se po skončení seriálu Přátelé, jenž ji proslavil, rozhodně neztratila.

Herectví bylo malé Jennifer dáno do vínku – živili se jím totiž oba její rodiče. A že po nich podědila talent, prokazuje už od počátku devadesátých let. Proslavila ji role v seriálu Přátelé a i pětileté manželství s hercem a idolem mnoha dívčích a ženských srdcí Bradem Pittem.

Tohle všechno je o Jen velmi dobře známé, my pro vás však máme několik faktů, které jste o ní určitě netušili!

1.    Herectví není jedinou uměleckou oblastí, pro niž Jennifer projevila talent – mohla z ní být i docela úspěšná malířka. Když jí bylo 11, byla jedna z jejích maleb umístěna v newyorském Metropolitan Museum of Art.
2.    Na střední škole byla Jen podle svých slov třídním šaškem.
3.    Než se stala herečkou, vystřídala Jennifer několik zaměstnání – byla messengerem (jezdila po New Yorku na kole), pracovala v telemarketingu, ale také jako servírka (tohle povolání si vyzkoušela i v několika svých rolích, ostatně i Rachel z Přátel byla servírkou).
4.    Jejím prvním filmem horor Skřítek (Leprechaun) – když byl natočen, zvažovala Jen velmi vážně ukončení své herecké kariéry…
5.    Původně se Jennifer Aniston na konkurzu seriálu Přátelé ucházela o roli Moniky Gellerové, ale nakonec se jí podařilo přemluvit producenty, že bude vhodnější pro roli Rachel. A byla to dobrá volba – získala za její ztvárnění cenu Emmy.
6.    Aniž by to zamýšlela, způsobila Jennifer v 90. letech, když hrála v Přátelích, účesovou mánii – tisíce žen pak od svých kadeřníků požadovaly ostříhat „na Rachel“.
7.    Vyzkoušela si i roli osobního trenéra – když její kolega z Přátel Matthew Perry přestal kouřit a přibral na váze, nabídla se mu Jen, že mu pomůže zhubnout.
8.    Navzdory tomu, že kvůli hraní apod. tráví spoustu času v letadle, má strach z létání.
9.    Pokud by se nestala herečkou, byla by Jennifer podle svých slov ráda terapeutkou.
10.  Pořádný šok připravila jedné fanynce, když k ní – samozřejmě zcela nahá – vešla do sauny.
11.  Nejoblíbenější Jenina kuchyně? Mexická!
12.  Díky své matce je Jennifer velmi vzdáleně propojena se Stuartovci (královský rod vládnoucí ve Skotsku a poté i v celé Británii).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat