Jennifer Lopez má overaly opravdu ráda. Podívejte, jak jejímu zadečku lichotí

Overal neboli kombinéza doplňuje šatníky žen již od třicátých let. Zřejmě největší oblíbenosti dosáhl v době popularity skupiny ABBA, kdy obě populární zpěvačky v overalech vystupovaly.

Kouzlo overalu spočívá v jeho jednoduchosti. Ono se ne nadarmo říká, že v jednoduchosti je krása. U overalů to platí mnohonásobně.

Overal v maxi i mini

Overal je možné nosit s úplně kraťoučkými nohavicemi, nebo naopak s dlouhými. Krátké nohavice jsou vhodné na léto, kdy vrchní část je na ramínka nebo s krátkým rukávem anebo jen na gumu. Skvěle vypadá džínový overal, který připomíná lacláče. Letní overaly jsou vlastně alternativou mini šatů. Výhodou ovšem je, že vám vítr nezvedne sukni a co má být skryté i zůstane. Přesto letní overaly působí velmi přitažlivě až sexy. Overaly v dlouhém provedení můžete nosit v chladném počasí nebo také na slavnostnější události.

Ačkoli každá postava je jiná, tak overaly jsou natolik přizpůsobivé, že každá postava si najde ten svůj, který jí bude slušet. Nejlépe jsou na tom vysoké a štíhlé ženy. Těm bude slušet jakýkoli typ overalu. Vždy budou vypadat skvěle. Krásně však budou v overalu vypadat i menší ženy se silnější postavou. Pokud si zvolí správný střih. To znamená volný, s rafinovaným zpracováním, kterým se jim podaří zamaskovat problémové partie, a celkově budou vypadat sexy. Pro malé a štíhlé ženy jsou tu overaly s krátkými nohavicemi. V lesklém provedení mohou klidně vyrazit do společnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat