Anorektická Angelina Jolie: Už jí vystupují kosti. Fotky, ze kterých mrazí!

Hollywoodem obchází strašák jménem anorexie. Po kolapsu herečky Demi Moore (49), která poprvé otevřeně přiznala problém s touto nemocí, si zahrává i další slavná kráska.

Herečce Angelině Jolie (36) na slavnostním předávání hereckých cen doslova trčely kosti z těla. Odborníci volali na poplach už vloni v listopadu, kdy americká kráska při výšce 173 cm vážila pouhých 43 kilo! A zdá se, že ručička váhy se sune stále níže.

Sama herečka přiznává, že se při všem tom shonu nestíhá ani pořádně najíst. Denně prý nesní víc než šest kalorií. Její příjem by ale měl být minimálně 2500 kalorií!

Jestli to takto bude pokračovat dál, půjde Angelině doslova o život!

Angelina je prý ve třetím měsíci těhotenství

Zjistit to měl magazín OK!, který s tímto titulkem a fotkou Angeliny na obálce prodává své nejnovější vydání. Angelina s Bradem dle článku čekají sedmého potomka a čtvrtého společného biologického.

Tedy pokud se jim znova nenarodí dvojčata, jak tomu bylo v případě Angelinina posledního těhotenství.

„Je téměř na konci třetího měsíce těhotenství. Není to informace, kterou by chtěla ještě oficiálně oznamovat, ale už se dostala do fáze, kdy to prozrazuje vybraným lidem. Angelina si vychutnává každou chvíli. Teď trpí ranními nevolnostmi, ale tvrdí, že to stojí za to,“ píše OK!.

Sám Brad nevyloučil, že by rodinu mohli rozšířit o dalšího člena. V říjnu loňského roku v interview na otázku, zda chce další děti, odpověděl: „Pravděpodobně. Nejspíš. Rodičovství je nejúžasnější a nejdůležitější snažení mého života. Proč přestat v tuto chvíli?“
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat