Andrea Verešová opět září: Předvedla skvělou figuru po dvou dětech

Krásná, tajemná, svůdná, něžná, smyslná… taková je Andrea Verešová ve svém novém kalendáři pro rok 2012. Jemně poodhaluje roušku tajemství a přitom stále nechává prostor pro fantazii," popsal moderátor Libor Bouček zrod kalendáře slovenské modelky.

Netradiční křest na začátku roku vybrala Andrea úmyslně. Již v poklidném rozjezdu nového roku bylo možné v klidu pozvat i pečlivě vybrané sudičky Yvettu Blanrovičovou a Andreu Kalivodovou. Krásné konkurence se Andrea nebojí, ba naopak.

„Andrea Kalivodová i Yvetta Blanarovičová to jsou všechno nejen mému srdci blízké osoby, kterých si nesmírně vážím pro to, co v živote dokázaly, ale i úžasné, velice příjemné a krásné dámy, talentované a temperamentní ženské, které jsou příkladem statečnosti, odvahy ale i laskavosti a dobrého srdce. Jejich krása vychází zevnitř, zraje jako víno a je důkazem toho, že je nadčasová stejně jako smyslnost a její podoby zachycené v mém kalendáři,“ řekla při křtu Andrea.

Focení probíhalo v posledních dnech babího léta v prostorách loveckého zámku Kozel, kde během několika dnů a zejména díky Andreině neuvěřitelné tvárnosti vznikl tento kalendář, který je svým způsobem malým uměleckým dílem.

Andrea také všechny přesvědčila o své profesionalitě i tím, že dokázala celé hodiny trpělivě pózovat a stát s téměř omrzlými končetinami a fialovými rty, že na focení přijížděla jako první i ve velmi časných ranních hodinách jen proto, aby fotograf zachytil východ slunce, nebo aby měl alespoň trochu pravé ranní mlhy u jezírka, a strpěla i vichr za zády, který rozpohyboval šaty, aby umělecké dílo bylo dokonalé.

To vše pod taktovkou fotografa Jana Tůmy, stylisty Stana Steinera a módní návrhářky Kateřiny Líblové.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat