Módní outfity na zimu: Okopírujte božskou Pippu Middleton

Kobaltově modré šaty s rolákem, doplněné černým sáčkem, černými punčochami a kotníčkovými botkami na vysokém podpatku. Důkaz, že v jednoduchosti je nejen krása, ale i elegance.


Klasika v černém – úzké kalhoty, jednoduchý top – rozzářená o modrý kabát a veselou modrobílou šálu. Inspirace hodna následování.


Jasně červený kabát ze Zary, černé legíny a hnědé kozačky nad kolena, které jsou sladěny s maxi-kabelkou. Kéž bychom takovéhle kombinace potkávali častěji i na českých ulicích.


Na charitativní večírek oblékla Pippa dlouhé, tmavé šaty zdobené květovaným potiskem. Všimněte i trendy miniaturního psaníčka.


Černé krátké šaty by možná mohly působit trochu nudně, ale ne u Pippy – oživila je totiž nejen černobílou šálou, ale hlavně jasně červenou kabelkou značky Prada.


Tenhle outfit vzbudil spoustu pozornosti – jdou dohromady lodičky a neformální červeno-černá kostkovaná košile? Posuďte sami…


Pippa vyrazila do města v krajkových šatech s černým kabátem a kozačkami pod kolena. Model doplnila kabelkou s krokodýlím vzorem.


Pippa ve svém běžném denním outfitu, který zahrnuje její oblíbený olivově zelený kabát, seprané denimové džíny a dokonale sladěnou kabelku a boty.


Pokojská? Ale kdeže! To je sestra budoucí britské královny. Pippa si oblékla černo-bílé šaty Suzannah a vyrazila na nákupy.


Opět jeden z formálnějších modelů. Vypasovaný kabát s barevnou broží doplnila o značkovou kabelku Loewe.


Pippa se v růžových šatečkách z dílny návrhářky Soniy Rykiel. Model v chladném britském počasí doplnila svetříkem a sportovně střiženým sakem.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat