Mahulena Bočanová v rouše Evině. Ve 44 letech je pořád krásná

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (44) má za sebou premiéru v podobě focení aktů. Odhodila veškerý stud i šaty a my tleskáme!

Před dvanácti lety sice už nahé snímky fotila, ale byly tak stylizované, že vlastně neukázala vůbec nic. Teď, o řadu let později, ale odhodila veškerý stud a oblečení a nechala se zvěčnit pro Diář vyhlášeného fotografa Jakuba Ludvíka.

„Snímek vznikl absolutně spontánně. Chtěla jsem, aby vypovídal o mně, byl jemný a čistý a zachytil mě v mém psychickém rozpoložení. Myslím, že se to Jakubovi povedlo,“ svěřila se Blesku Mahulena s tím, že fotografie skončila také v její ložnici, kde ji obdivuje její přítel Jiří Herda.

Mahuleně je ke cti i skutečnost, že na její přání nebyla na fotografiích použita žádná retuš.

„Pochopila jsem, že by tam kalhotky nebo podprsenka vadily a nevynikla by tolik hra světla a stínu, ve které je Jakub Ludvík nejlepší," svěřila se.

Srovnejte sami snímky Mahuleny Bočanové před 12 lety v magazínu Playboy a nyní. Kde se vám líbí víc?

V galerii se můžete podívat také na svůdné fotky Mahuleny z kalendáře, který fotila s Vladimírem Štrossem v době, kdy se rozcházela se svým manželem Viktorem Mrázem. „Fotky jsou decentní, erotika je pouze naznačena,“ komentoval fotky Štross.


Foto: Jakub Ludvík/Diář




Foto: Jakub Ludvík/Playboy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat