Nenapravitelná rebelka Lindsay Lohan přes noc zestárla o 10 let. Hádali byste jí 25 let?

Týden módy v New Yorku tradičně zahájil slavnostní galavečer charitativní organizace amfAR na podporu léčby a výzkumu AIDS. Za největší hvězdu večera byla podle všeho herečka a nenapravitelná rebelka Lindsay Lohan (25), která oblékla bílé šaty Tom Ford a lodičky Prada.

Ačkoli byla Lindsay precizně upravená a na sobě měla slušivé šaty zdůrazňující její dokonalé křivky, přesto vypadala o dost starší, než je její skutečný věk. Za vše může její nová peroxidová blond barva, která je tak světlá, až připomíná šediny. K takto blond hřívě si navíc Lohan nechala své přirozeně tmavší obočí, což "umělý" efekt jen umocnilo.

Zahraje si Elizabeth Taylor?

Lindsay bude zřejmě první herečkou, která ztvární před rokem zesnulou Elizabeth Taylor. Britskou hvězdu, proslavenou mnoha manželstvími a rolí Kleopatry, by měla hrát v televizním filmu. Zatím se o Lindsay uvažuje jako o nejlepší adeptce pro roli mladé Liz, zamilované do Richarda Burtona, za něhož se později dvakrát vdala.

Roli nabídla Lindsay produkční společnost Lifetime, a to v připravovaném snímku s titulem Elizabeth & Richard: A Love Story (Elizabeth a Richard: Milostný příběh).

Scénář ke snímku píše Christopher Monger, produkce se ujal Larry Thompson.

Elizabeth se během života provdala za sedm různých mužů, za Burtona však dvakrát a vždy ho považovala za svou osudovou lásku. Podruhé se rozvedli v roce 1976.

Elizabeth zemřela loni v březnu ve věku devětasedmdesáti let na selhání srdce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat