Céline Dion přiznala: Mám tři tisíce párů bot!

Céline Dion (43) prozradila, že její posedlost botami ji dovedla k neuvěřitelné kolekci. Sbírka dámských střevíců se rozrostla už na tři tisíce párů. Kanadská zpěvačka poděkovala svým fanouškům za to, že jsou jí věrní, chodí na její koncerty a kupují její hudbu, takže si může dovolit takový luxus.

Provinění při kupování dalších bot prý ale necítí. Nemá totiž žádnou další neřest, kvůli níž by marnila penězi. „Když máte, řekněme, šest set párů bot, jste považováni za podivína? Já mám tři tisíce párů bot. Podívejte, někdo užívá drogy, já si kupuju boty,“ přiznala Céline.

Jako dívka vyrůstala ve výrazně chudším prostředí, dnes má takové štěstí, že si může dovolit luxusní rezidenci na Floridě, kde žije s manželem Reném Angelilem, desetiletým synem Reném Charlesem a ročními dvojčaty Eddym a Nelsonem. Céline vyrůstala ve frankofonním kanadském městečku Charlemagne se čtrnácti staršími sourozenci.

„Vyrostla jsem ve velmi, velmi, velmi malém domě. Moje máma byla tak úžasná, že dala do šuplíku polštář, aby tam mohlo spát miminko. Byli jsme v bezpečí a v přívětivém prostředí a bylo o nás pečováno. Tři či čtyři děti v jedné posteli bylo naprosto přirozené. Nebyli jsme chudí, ale neměli jsme nikdy peníze. Nevím, zda vám to dává smysl. Dostávali jsme lásku a city a podporu. Co víc jsme potřebovali?“ svěřila zpěvačka magazínu Vanity Fair.

Céline nepovažuje své bohatství za samozřejmost. Je jí jasné, že za něj vděčí svým fanouškům. „Mí fanoušci mi koupili můj dům. Kupovali mé nahrávky… Mám obrovské štěstí a lidé stále kupují má alba rok za rokem a chodí na mé koncerty a je to drahé a oni stále chodí,“ dodala Céline.

Těhotenské kilogramy jsem zhubnula kojením

Céline měla jen pár měsíců po narození dvojčat opět štíhlou postavičku, jakou měla před těhotenstvím. Za vše prý mohla intenzivní péče o dvojčata Nelsona a Eddyho a především kojení. Kanadská pěnice se přitom tento měsíc vrátila na scénu do Las Vegas.

„Člověk je pořád hodně zaneprázdněný s dvojčaty a kojí je, takže vám pomůžou se velice rychle vrátit do původní postavy. Pomohla jsem jim, aby pomohli mně. Ale to není důležité. Já nejsem modelka. Nemusím mít šaty velikosti 2, 0 nebo 4. Já si prostě vždycky najdu šaty, které sluší mé postavě v určitý čas. Ale náhodou došlo k tomu, že jsem velmi rychle zhubla. Ale geneticky mám taky velké štěstí,“ svěřila Céline kanadskému magazínu Etalk.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat