David Beckham i Cameron Diaz: Jak by mohli vypadat za několik let…

Moderní technologie dokážou mnohé – třeba odhadnout, jak budou lidé vypadat za několik (desítek) let. A u koho jiného to vyzkoušet, než u slavných lidí, které všichni známe?

Podívejte se s námi, jak mohou vypadat třeba takový George Clooney, Cameron Diaz nebo Katie Holmes.

George Clooney (jako 74letý)
Georgeova další úspěšná kariéra je v současnosti lehce „pošramocena“ jeho dvěma nikterak úspěšnými počiny „za kamerou“ – tedy režírováním snímku Dobrou noc a hodně štěstí a produkcí filmu Muži, co zírají na kozy.

Cameron Diaz (jako 68letá)
Cameronina bezproblémová osobnost a krása jí otevřely dveře k takovým filmům, jako byly Něco na té Mary je nebo Charlieho andílci. A i její budoucnost se vyvíjí podobně zářivě – v létě se objevila ve snímku Zkažená úča a hrnou se další nabídky.

Cheryl Cole (jako 48letá)
Britská zpěvačka, bývalá manželka slavného fotbalisty, porotkyně britského X Factoru. Jedna z nejnadějnějších a také bulvárem nejpropíranějších ostrovních celebrit. O Cheryl ještě nejdenou uslyšíme.

Justin Bieber (jako 29letý)
Svět (minimálně svět náctiletých dívčích srdíček) tomuhle mladíkovi leží u nohou. Je nezastavitelný fenomén, koncertoval na všech kontinentech kromě Afriky a Antarktidy, má dokonce vlastní parfém. Nejspíš by nikoho nepřekvapilo, kdyby se v budoucnu vrhl na politiku.

Gemma Arterton (jako 44letá)
Neznámá herečka se stala jednou z legendárních Bond girl a od té doby nabírá její kariéra na obrátkách – hraje na Broadwayi, ve filmech i v televizních inscenacích. Kritikové se shodují, že by mohla být v budoucnu vážnou adeptkou na některou ze slavných cen.

David Beckham (jako 59letý)
Slavného anglického fotbalistu zná zkrátka celý svět. A vzhledem k jeho širokému záběru, který se neomezuje pouze na fotbalové hřiště, jeho sláva jen tak neskončí.

Megan Fox (jako 38letá)
Pověst sexsymbolu posledních let jí trochu kazí zvěsti o její nesnesitelnosti na „place“, které se šíří mezi filmaři a jejími kolegy. Ale o nabídky nemá nouze a díky neoddiskutovatelnému talentu jich v nejbližší budoucnosti nejspíš neubude.

Daniel Craig (jako 66letý)
V příštím roce se na plátnech znovu objeví jako nesmrtelný agent 007, ale jeho kariéra rozhodně není na Bondovi závislá. Pracuje i na dalších projektech a o práci rozhodně nemá nouzi.

Katie Holmes (jako 78letá)
Slibně se rozvíjející hereckou kariéru celkem logicky zbrzdilo mateřství. Dá se ale očekávat, že jen co Katie nebude na plný úvazek matkou, nabídky na nejrůznější role se jen pohrnou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat